Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Drama
  • Animovaný

Pořady (7)

John Oliver: Co týden dal a vzal

John Oliver: Co týden dal a vzal (2014)

Nevím o jiném pořadu tohoto typu z produkce zahraniční televize, který by se nabízel s českými titulky tuzemského divákovi. Není to klasická talk show, spíš stand up, který má několik rovin. Na vážno John Oliver rozebírá některé z ožehavých témat americké současnosti. Vtipně glosuje události uplynulých dní v USA i ve světě. A mezi bloky baví vybranými ukázkami jiných televizních komentátorů. Hodně výživné a zábavné zpravodajství s vlastním názorem.

Zahradní proměny

Zahradní proměny (2016)

Našla jsem si novou zálibu. Jak nesleduji pořady o vaření a jiných hobby, tento britský seriál mně chytil za srdce. Obdivuji Charlie i oba kluky, s jakým elánem a fantazií dokážou realizovat svou práci. Sama mám zahradu, rekonstruovanou profesionálem před 13 roky, a můžu potvrdit, že pocity z ní stojí za takovou investici. Navíc teď na Seznamu dávají díly s výběrem toho nejlepšího. Můžete se inspirovat jejich nápady nebo jenom porovnávat stav před a po. A že jsou dobří, o tom svědčí nefalšovaná radost domácích, zejména dětí.

AZ-kvíz

AZ-kvíz (1997)

V dnešní době jeden z účinných způsobů, jak se bránit Alzheimerovi. Přijde mi, že oproti dřívějšku vědomostní soutěže z TV nějak vyšuměly. Je přece rozdíl mít to v hlavě nebo to umět vygooglit.