Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (665)

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

SPOILER: Všechno to dává smysl. Postavy, který již nemají mít žádnou vlastní sólovku přežili, aby dostali více prostoru v A4 a mohli tak zvrátit vše co se stalo, např. vrátit na konci A4 čas pomocí Time Stone k "oživení" všech postav, které budoucí sólovka ještě čeká. Samozřejmě s pomocí jedné z nejmocnějších postav MCU, Captain Marvel bez které by neměli šanci.

plakát

Gravitace (2013) 

Umím si představit, že ve 2D to v hodnocení na pět hvězd dosáhnout nemusí, ale ve 3D to je jasně plný počet. Jeden z mála filmů, který se vyplatilo vidět v IMAXu.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Tarantino to opět dokázal. Skvělý scénář, všechny hlavní postavy bezchybně zahraný, vynikající hudba, perfektní dialogy a lázně krve tak jak jsme u jeho filmů zvyklí.

plakát

Zrození Planety opic (2011) 

Jsem moc rád, že mi domácí projekce mohla aspoň částečně vynahradit ztrátu způsobenou nenavštívením kina, protože todle bylo prostě excellent ladies and gentleman. Příběhově i vizuálně úchvatný.

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Oproti předchozím dílům podstatně méně počítačové grafiky a více kvalitně provedené akce a několik hlášek.. Plus "The Rock" jako bonus. Občas dost přehnaný s čímž se ale musí počítat, takže si dovolím tvrdit, že se posezení v kině změnilo ve dvě hoďky pohodové nepřetržité zábavy.

plakát

Opravdová kuráž (2010) 

Více než důstojný remake původní verze s J. Waynem. Především bych vyzdvihl herecké výkony J. Bridgese a mladičké H. Steinfeld.

plakát

Černá labuť (2010) 

D. Aronofsky nám opět servíruje na zlatým podnose excelentní podívanou v podobě jeho nezaměnitelném a jedinnečném stylu. Navíc si bezpochybně umí vybírat i herecké obsazení -> N. Portman a V. Cassel to zahráli dokonale. Na závěr se sem hodí jistě poslední slova labutě: "Bylo to perfektní".