Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Krimi

Recenze (1 593)

plakát

Argo (2012) 

Další ze skvělých filmů v režii Afflecka. Argo je skvěle natočen s dobrým obsazením. Napětí a akce mu určitě nechybí, stejně tak místy humor. Ben nezklamal a stále drží laťku velmi vysoko.

plakát

Ten, kdo stojí v koutě (2012) 

Naprosto velké překvapení a z mé strany jen spokojenost. Pro mě normální film, který si na nic nehraje, řeší problémy z různých oblastí a nepřišlo mi to zbytečně vynucené. Určitě doporučuji.

plakát

Divoká stvoření jižních krajin (2012) 

Občas mi to lezlo spíš na nervy, i když určité "kouzlo" nepopírám. Pro mě ale žádné překvapení či dokonce zázrak.

plakát

Zasažen bleskem (2012) 

Další z řady nenápadných snímků, který se docela povedl. Občas jsem se mírně zasmál, ale hlavně díky za obsazení Allison Janney. Skvělá herečka a tato role jí sedla. Chris byl taky fajn, stejně jako film.

plakát

Teď a tady (2012) 

Abych měl zážitek, potřebuju kvalitní výkon. Dakota mi ale v této roli vadila, i když po čase jsem si zvykl. Stejně tak ostatní obsazení mi moc nesedlo a kazilo mi to zážitek z filmu. Nakonec to ale nebyl vyloženě špatný film. Ne všechny ale dojme.

plakát

Paralelní světy (2012) 

Osobně jsem z výsledku nadšený. Chytila mě místní atmosféra, hudba, myšlenka a velmi příjemná hlavní dvojka. Běžně bych dal asi o hvězdu méně, ale napoprvé zdvihám palec nahoru.

plakát

Let’s Dance: Revolution (2012) 

Opět co platí u předchozích dílů - žádný vyšperkovaný příběh, ale vymakané taneční choreografie. Jsem vesměs spokojen.

plakát

Slova (2012) 

The Words je vydařený film. Neměl bych s ním snad žádný problém, ale myslím, že bych se obešel bez linie Quaid a Wilde. Konkrétně obsazení Dennise mi vůbec nesedlo, ale to je asi můj osobní problém, protože ho jako herce nemusím. Ostatní ale klapalo velmi dobře.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Konečně jsem se dočkal a vyrazil do Prahy do IMAXu. Začátek mě nadchl. Kraj, Frodo, minulost ožila. Vím, že tohle není LOTR, ale pořád musím srovnávat, kor když má tolik společného. Na Pána prstenů tento snímek nemá, místy pokulhává, stopáž je sice dlouhá, ale mně to uteklo dost rychle. Film má několik zbytečných míst, které by zde nemusely být a chvílemi mi připadalo, že i humorná stránka zde moc nefunguje. Nicméně je to prostě Hobbit. Jackson udělal velkolepou podívanou, která může někoho místy nudit, ale vesměs jsem spokojen. Opět krásné záběry, scenérie a hlavně hudba v duchu LOTR. Glum velmi potěšil a pobavil. Nemůžu se dočkat až to uvidím znovu a dalšího dílu.

plakát

Druhá šance (2012) 

Meryl opět úžasná. Ono to vlastně ani jinak nejde. Snímek nemá žádné nedostatky, je milý, zahraný velmi civilně a uvěřitelně. Nečekal jsem, že námět bude dobře využit, ale naštěstí jsem se mýlil.