Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (492)

plakát

Pete Davidson: Turbo Fonzarelli (2024) (pořad) 

doteď mi byl nesympatický asi zrovna v usa frčel a viděl sem něco od něj co bylo marný.. 4,4 hvězdiček! SUPER

plakát

Fotři (2023) 

napsaný na tělo bohužel nakonec celé polopatické jako ten fuj happy end .. vtipy chvílema fajn a situace s účou-na-pěst super, ale vlastně to vyleze takový laciný přitroublý a bez koulí jak ti zkušeně vysmívaní vykleštený woke běloši. .......a to Burra naprosto zbožňuju, ale i když dvě hodiny z patra mele v monday morning podcastu je to zábavnější a chytřejší (a s F is for family se tohle ani nedá srovnávat)

plakát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

proč jste tu na Snydera tak zlý? Vždyť je ten film stejně nenápaditý a hloupý jako všechny marvelovky nebo disneyovky co jdou do kin.. které na csfd trhaj rekordy v pozitivním hodnocení.. asi máte velké očekávání když před 20 lety natočil dva obstojné filmy

plakát

Smrtelné zlo: Probuzení (2023) 

sweet16-Justin Bieber otevře Nekronomikon a démon mu posedne maminku, cool. Scény jako z pohádky, když máma vaří večeři, nebo klepe na dveře "Děťátka otevřte vrátka".. geniální. Škoda že kameraman neuměl trochu místama ubrat technických frajeřin, aby ty vizuální části víc vylezly. (což platí i na celek, tempo atak)

plakát

Boží ruka (2021) odpad!

špatný patos, s Mládím nejhorší Sorrentinův film .. (a kamera kterou si tu lidi tak užívali je průměrná a na to že je od tohoto režiséra tak je mizerná)

plakát

Poslední noc v Soho (2021) 

být mladičká holka byl bych víc nadšený..  dobré, ale jiná cílovka a nemuselo to míchat tolik styl.. ono 60ky je jiný hudební a vizuální styl než Argentovi slavné giallo snímky na které to upomínalo... tak proč to nenarvat rovnou do té doby.. (já vím k Anglii by to nesedělo, ale takhle mixovat taky ne)

plakát

Viník (2021) 

originál je daleko lepší

plakát

Zhoubné zlo (2021) 

Zábava, kterou táhne dobrý It. žánrový vizual, chvílemi až moc agresivní slušná hudba (najezd melodie z Pixies).. brzo divákovi dojde jak to vlastně je, ale to je jako u telenoveli, taky víte že se nakonec vemou, ale furt se něco kulervouciho děje.. a trochu se to natahuje. Každopádně zase super Van, dneska si málokdo dovolí stříhnout něco tak ne-mainstream!

plakát

Černobyl (2019) (seriál) 

scénář - bill shakespeare, výprava - ikea