Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (491)

plakát

Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase (2009) 

myšlenka že se trhlina časoprostoru a celý děj filmu odehrává v jedné hospodě na záchodech je super. bohužel herci a celý film nemastný neslaný. ani chris to nezachránil bo scénář byl nevtipný (krom tance na záchodě)

plakát

Angst (1983) 

najednu stranu docela zajímavé.. především kamerou, kterou pak využívá Aronofsky a tím že hlavní představitel popisuje bezprostředně svou vzrušenost i něco dějového z jeho dětsví a to i během aktu, který nedokáže mít pořádně pod kontrolou.. super je že to je idiot, který hned ve vězení říká, že už ho nechytí protože se bude chovat chytře.. a pak dělá botu(chybu) za botou .. například když si vymění oblečení od krve za nesmyslný nepadnoucí oblek ale košili od krve si nechá.. v záchvěvu vzrušení nedokáže myslet. naopak to jsou i tyto stejné věci, které mi vadili .. ta nelogičnost a kamera v některých chvílích hrozně sere.

plakát

The Living Wake (2007) 

viděl jsem tedy jen třetinu filmu.. námět mi přišel totiž zajímavý .. ovšem film je průšvih´.. špatná režie, kamera a hlavně herec v hlavní roli.. nevtipné vtipy .. někde by se to rádo potulovalo okolo absurdní grotesky, ale s komedií(ani tou černou) to nemá moc společného..

plakát

Walk the Line (2005) 

stejně tak špatné jak Cashovy songy..

plakát

The Runaways (2010) 

svižné milé poblázněné holky.. stejně tak i film -do ničeho to nezabředává(na druhou stranu se film nikde nedostává pořádně do hloubky) z ničeho to nedělá velké drama .. dobré +holky sou si mazaně podobné

plakát

Svatý boj (2001) 

ano takovýto film je potřeba.. nic jednoduchého narozdíl od výkladů v komentářích tu na csfd.. ryan gosling jako mladý bojovník mezi dvěma proudy jež je uvědomělí víc než ostatní je naprosto geniální ...spravedlivě film za 4*(+1*za mou hlavu)

plakát

Fear X (2003) 

třikrát jsem usnul tři dny po sobě.. nadruhou stranu se mi líbí jednoduchost děje to, že se pracuje s nedořečeným s tím, že divák není blbec a umí si domyslet.. bohužel divák je blbec a umí si přemyslet.................... spojování s lynchem je mylné mají společné to, že tvoří schválně skvělá prázdná místa, která vyplňují podobným vkusem na vizuál a hudbu, jež tvoří úžasnou atmosféru.. takže chápu i ´když mi to vadíˇ že si to lidi ´střílí od pasu´ a takto se jim to slije.... s davidem je rozdíl v tom, že schválně přidává surreálné věci(které mají skrytý nebo žádný význam), které divákovi dávají víc možností interpretace a refn má jasnou představu co chce říct jen nechává místo pro chytrého diváka. ................ "tento dům/film je čistý/dobrý"