Reklama

Reklama

Vše, co jste kdy chtěli vědět o cestování v čase

  • Velká Británie Frequently Asked Questions About Time Travel
Trailer

VOD (1)

Když si ve sci-fi komedii z produkce HBO tři obyčejní muži dají večer v hospodě pár piv, nic nenapovídá tomu, že by se mělo přihodit cokoliv výjimečného. Přesto však dojde k události, jež uvede do pohybu sérii výletů zpět i kupředu v čase...  Když do místního baru vstoupí tři úplně obyčejní muži, aby si večer dali pár piv, pokecali spolu a na chvíli zapomněli na svůj zcela průměrný život, nic nenapovídá tomu, že by se mělo přihodit cokoli výjimečného. Ray (Chris O'Dowd) je pověstný svou posedlostí, týkající se cestování v čase, ale když se setká s Cassií (Anna Farisová), která prohlašuje, že je z budoucnosti, považuje to samozřejmě za žert. Toby (Marc Wootton) je posedlý filmem, a když uslyší Rayovu historku o ženě putující časem, předpokládá, že kamarád mu přihrál filmovou zápletku. A cynický Pete (Dean Lennox Kelly), který ničemu takovému nevěří, musí změnit názor, když náhodně nahlédne do budoucnosti baru, který je plný mrtvol a on je mezi nimi. Tato událost uvede do pohybu sérii náhodných výletů časem zpět i kupředu, v jejichž průběhu se tři hrdinové snaží najít pravidla pro cestování v čase a odhalit tajemství, kdo se je bude snažit zabít a proč... Sci-fi komedii z původní produkce HBO režíruje Gareth Carrivick. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (458)

Defaultovna 

všechny recenze uživatele

Vynikajúce anglicky šialené dielko. Traja ústrední týpkovia mi boli všetci do jedného sympatickí, absolútne všetko som im uverila a riadne ma takto zavčas rána pobavili. Základné pravidlá pri cestovaní v čase: "Don't kill anything, don't fuck anything". Kombinácia mne srdcu blízkych prvkov zafungovala a Defaultovna má novú obľúbenú komédiu. ()

swamp 

všechny recenze uživatele

Sakra dobrá komedie!! Jedna z nejlepších roku 2009! Tři vyvrženci společnosti, Ray, Toby a Pete, si po neúspěšném pracovním dni Raye (Chris O'Dowd) jdou sednout do hospody, aby si pokecali a hlavně vypili plno piva. Jenže co čert nechtěl - dostali se do trhliny v čase a divákovy radovánky můžou začít. :) Nebudu to tady rozpitvávat. Je to vtipné, místy přiměřeně vážné a hlavně příjemně zběsilé, ale stále dávající smysl. Mrkněte na to (alespoň vy, jež jste ochotni se 'ocejchovat' pojmem geek), nebudete litovat. ;) ()

Reklama

TeeAge 

všechny recenze uživatele

|| Scenár: Jamie Mathieson | Hudba: James L. Venable | Distribúcia: Picturehouse Entertainment | Štúdio: BBC Films, HBO Films || Vtipný námet u filmu, ktorý mal trvať ešte menej, než netradičných 80 minút, a mohol mať potrebný ťach k tomu, aby nepôsobil cyklicky. Dobrá komédia na jeden krát. 65% | FullHD, THX, EN DTS | ()

frashmaker 

všechny recenze uživatele

Sci fi mám rád. Jedná li se o nízkorozpočtové, tak pak snad ještě o něco víc. Tady mi ale asi unikal ten primární smysl. Chvíli se to tvářilo jako puberťácká komedie, chvíli jako poměrně sofistikovaný film a-lá Donnie Darko nebo Svět podle Prota. Anna Faris je pro mě navždy spojená se sérií Scary Movie a tak jsem jí rolu nevěřil asi jako Charlie Sheenovi v Četě po tom, co jsem mockrát viděl Žhavé výstřely. Nápad jinak hodně dobrý, jen si není vědom svého žánru a tím velmi utrpěl. Co se tohoto týče mám rád, když je to jasné. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

Lepší priemer. Časové paradoxy sú síce zaujímavé ale nijak zvlášť geniálne vystavané a i keď sa z nich scenár snaží všemožne si uťahovať, nezriedka postráda skutočne kvalitne vypointovaný humor. Dôsledkom toho sa to vlastne celé chvíľami tiahne a len spoločné scény Chrisa O'Dowda a Anny Faris to nemôžu dvihnúť nahor. A to mi vadí viac ako niektorým údajne premrštený záver. Ten je podľa mňa v poriadku. ()

Galerie (19)

Zajímavosti (7)

  • Ve scéně, kdy má Ray (Chris O'Dowd) říci své vysněné povolání, odpoví "Time Lord". Jde o rasu ze seriálu Pán času (od r. 2005), ve kterém se objevil v epizodě „Shakespearův kodex“ jako William Shakespear Dean Lennox Kelly, který zde hraje Peta. (mi-ib)
  • Grafika úvodních titulků je cílenou parafrází na filmového Supermana. (curfew77)

Reklama

Reklama