Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (609)

plakát

Pompeje (2014) 

Čekal jsem vykrádačku Gladiátora. Spíš to byla velká deus-ex machina.

plakát

Památkáři (2014) 

Film balancuje někde na pomezí mezi trapnou komediíí a srdceryvným dramatem a připraví vás o 119 minut vašeho života. Nebojte se, nakonec ale přijde jedno velké...opravdu velké...takže si počkejte...bude to pecka...nic.

plakát

Need for Speed (2014) 

Překvapivě dobrý film, pokud tedy nebudeme počítat, tu lehce přestřelenou stopáž, přehrávajícíco hlavního hrdinu, přeslizlého záporáka, toporné dialogy a mizerný děj. Co naopak chválím je Imogen Poots, audiovizuální stránka věci, Michael Keaton, auta, soundtrack a ty chraplácké hlasy hlavního hrdiny a Keatona. Jako jednohubka je to super, ale, že bych to chtěl vidět znovu? To asi ne. Kdybych si měl ale vybrat mezi NFS a Fast 6, tak asi šáhnu po tomhle.

plakát

300: Vzestup říše (2014) 

Sullivan Stapleton mi do té role sedl. A jinak můžu říct k filmu jediné: Eva Green!!!

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Leo je pan herec. Martin je pan režisér. Jordan je kardinální sráč, co si chtěl užívat. Margot je kočička. Fet je nahovno. Hudební podkres je dobrý. Doporučuji na to zajít do kina. Minimálně se u toho skvěle pobavíte. To mi připomíná, že jsem si chtěl přečíst knihu.

plakát

LEGO® příběh (2014) 

Všechno je tu boží! Umíral jsem smíchy! Ne, vážně, takhle už jsem se hrozně dlouho v kině nezasmál :)

plakát

Konzultant (2013) 

Tak tohle tedy ne pane Scotte...

plakát

Robocop (2014) 

BS před dvěma týdny: "Ten novej Robokap bude sračka." Do kina jsem šel stím, že ten vstup mám zadarmiko, takže to nebude ztráta cashe. Začalo to dobře: úvodní scéna na Blízkém Východě byla super, stejně jako všechny další scény s Jacksonem (ne opravdu to není pravičáctví, to co tam předváděl, to je bohužel těžké neokonzervativní levičáctví). A dál pak v kostce: chvíle nudy, zrození nového hrdiny, cool záporáci v čele s Keatonem, klaďácký Oldman, nudné přestřelky, pěkný drony, trocha policejního klišé a jedna nezapomenutelná hláška od Baruchela. A jak to fungovalo vcelku? Překvapivě dobře, k dokonalosti tomu ještě kousek chybělo! BS den po zhlédnutí: "Ten novej Robokap je pecka!"

plakát

Jack Ryan: V utajení (2014) 

90's back? Nemyslím si, na jedno popcornové podívání ok, podruhé už by asi začaly vystupovat trhliny ve scénáři. Branagh je ale skvělej herec!

plakát

Na život a na smrt (2013) 

Stěží uvěřitelné, přesto však bavící po (téměř) celou dobu. Bohužel ty nerealističnost v přestřelkách mě ničila, nemluvě o těch dvou pádech ze skály, kdy jsem si při každém nárazu musel říct "Dead.". Předtitulkový závěr byl možná až moc dlouhý a přehnaně hrající na city.