Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný

Recenze (9)

plakát

Machete (2010) 

Veľká prča tento film

plakát

Počátek (2010) 

Fascinujúci brutálne spravený film s časom a divákovou mysľou a napätím a všetkým možným. No já jsem nedejchala! Strýček Nolan, opět nesklamal. Videla som od neho všetky časti Batmanov, Tenet, Interstellar, Dunkerk, Memento, Dokonalý Trik, a určite neboli posledné. Prostě Kurva Shit dobrej film zatraceně!!

plakát

Lžeš, zemřeš (2012) 

Napad by to malo dobry, keby to nebola taka neskutočne neskutočna piiiičovina! Mala som chuť si vydlabať oči z jamiek a spraviť si komplenú lobotómiu nech zabudnem na cca 2 hodiny môjho života. Väčšiu pitomosť snád ani nakrútiť nemohli. Jednu hviezdičku dávam za za titulky.. Príbeh**,Akcia*,Humor>Žiadny, Násilie*,Zábavnosť*,Hudba**,Atmosféra***,Napätie**

plakát

Ghoul (2015) 

Film pripomína Blair Witch, ale toto je oproti Blair Wich sračka.

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Nevím co dodat, není to ten Ezio z hry, ale dá sa povedať že pekny průmeř to má.. V kine bavilo, nezaspala som. Hudba**, Akcia****, Násilie***.

plakát

Gordon Ramsay: Noční můry kuchyně (2007) (pořad) 

Poriadne tvrdý kuchar (myslím ako že vie dobre nařvát, né že je tvrdy vy uchylné hovada! :D) ktorý vie dobre zamiest s kuchárom a vie dať kuchyn správne hore nohami!

plakát

The Furies (2019) 

Pripomínalo mi to film “Chata v Horách” chýba tomu nejaké tempo kedže celý film ide v jednej rovine. Herecky to nieje nič extra plus ešte ta stupidita hercov tomu moc nepridáva, ale aj tak je to dosť v pohode vyvražďovačka z dosť krvavými scénami. Príbeh**, Akcia**, Humor>Ne, Násilie****, Zábavnosť***, Hudba>Žiadna, Atmosféra***, Napätie** 3.5/10