Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Pohádka
  • Krimi

Recenze (9)

plakát

Alles Gute (2009) (seriál) 

Bavorák v prášku. :-D

plakát

Avatar (2009) 

Na film jsem šla spíš ze zvědavosti. Efekty nezklamaly! Zato příšerný český dabing, "nečekaný konec", akční scény a holywoodské nadšení z boje ano. :-( Heslo filmu podle mě je: "Děcka, chcete aby vás v partě uznávali? Pak si zkroťte velkého ptakoještěra!" :-)

plakát

96 hodin (2008) 

Super zapletka! Role drsňaka a mstile mi k Liam Neesonovi vůbec nesedí. Film mě udržoval celou dobu v napětí.

plakát

Orphan (2009) 

První půlka filmu strašná zívačka. Kdyby tam nebyla tak se vubec nic nestalo. Druhá půlka bya fakt síla! Neuvěřitelné rozuzlení! Ještě, že jsem se na to dívala přes den. :-)

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Ač nejsem fanoušek režiséra Tarantina, musím tentokrát smeknout před skvěle natočeným filmem! Brilantně, dá se říct do poslední kapky krve :-), zpracované kostýmy, kulisy....je vidět, že si dal záležet na každé scéně. Skvěle skloubené vtipné hlášky a tarantinovské zabíjení do posledního detailu.

plakát

Proroctví (2009) 

Film mě na jedné straně překvapil (efekty, napětím), ale na druhé zklamal (rozuzlením). Těšila jsem se konečně na nějaké neobvyklé americké rozuzlení a ono zůstává stále ve starých kolejích...

plakát

Domov aneb Kam směřuje naše cesta (2009) 

Tento film mě konečně donutil k tomu napsat recenzi na film a vyjádřit tak svůj názor. Film ukazuje zajímavý pohled na to, jak lidé za kratkou dobu své existence způsobili zemi více škody než cokoliv co ji kdy potkalo. Tento film bych s klidným srdcem pouštěla hlavně lidem, kteři nechapou oč přichazíme (netřídí odpady, odvažejí je do lesů, kácejí deštné pralesy...).

plakát

Stmívání (2008) 

K filmum tohoto žánru mám averzi, ale po doporučení kolegyně přečíst si knihu, jsem film prostě musela vidět. :-) Měla jsem strach, že film mi zkazí veškerý dojem z knižní podoby. Herecký koncert Kristen Stewart je nepřehlednutelný. Akorat mi k některým scénám nesedla hudba.

plakát

Šestý smysl (1999) 

Můj první film od M. Night Shyamalana s neuvěřitelným koncem! Jediný režisér filmů, které musí člověk vidět 2x! :-) Úžasné herecké obsazení, skvělá hudba...co víc dodat? Pusťte si jej.