Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Drama

Oblíbené filmy (9)

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Prostě nemám slov. Musím se přiznat, že Batman Begins se mi moc nepáčil, ale tenhle díl mě absolutně ohromil. Skvělé herecké obsazení, chytlavý děj, dechberoucí efekty a nakonec nezapomenutelný Heath Ledger. Všichni předpisově hráli svou roli (i když Rachel mi tam moc nesedla), ale Ledger svou roli snad ani nehrál...on ji žil. Všechno jste pochopili a nebylo žádné obracení v ději zpátky. K tomu všemu co váš mozek hltá ještě ta skvělá hudba. Joker nezapomenutelná postava, všechny ty hlášky a "kouzlo s tužkou". Prostě mě dostal, tomuhle se říká skvělá role. Mimo to, musím s hanbou přiznat že jsem o herci jménem Heath Ledger dříve moc neslyšela. O to víc mě zarmoutila zpráva o jeho smrti, kterou jsem dříve příliš neregistrovala. On měl žít, a měl si užív všechnu tu slávu kterou teď má. Ale i tak, svět na Jokera-Heatha nezapomene. Ale teď zpět k hodnocení: Efekty úžasně propracované, úplně mě dostal ten tirák co se z čista jasná prostě "zvedl a otočil", koukala jsem s otevřenou pusou na plátno. Obličej Harvyho Denta se mi zdál jako už bych ho viděla v Mumii, ale čekala jsem, že jeho postavu ještě víc rozvinou, jenže to už by film musel trvat nejmíň 4 hodiny. Úžasná podívaná a těším se na dalšího Batmana. 5 zasloužených hvězd :)

Disturbia

Disturbia (2007)

Nemůžeete Carusovi vyčítat zhola nic. Shia LaBeouf je ve svém živlu, a celý film je nabitý k prasknutí všemi těmi momenty překvapení, po kterých někdy až máte strach ze zástavy srdce. Prostě film jak má být.

Než si pro nás přijde

Než si pro nás přijde (2007)

Dva skvělí herci ve skvělém filmu. Morgan Freeman jako milý dědula co ví snad všechno co jen vědět jde. A zhýčkaný milionář as. Jack Nichilson. Opravdu je to moc povedený film, ne moc dlouhé, vtipné, chytré, lehce dramatické, skvěle zahrané...co víc od filmu chcete?

Strážci - Watchmen

Strážci - Watchmen (2009)

Opravdu hodně, hodně zajímavé. Jakožto jedna z těch co nikdy neviděli komix nemám s čím porovnávat, takže hodnotím jen to co bylo na plátně. Musím se přiznat že ze začátku jsem se trochu obávala délky filmu, ono přece jenom 163min. člověka viděsí. Ale nakonec mi to přišlo tak akorát. Ve filmu se prakticky pořád něco děje, mimo to musím vyzdvihnout bezvadnou práci kamery. Všechny možné úhly pohledu na věc, úžasný zpomalený záběry a taky ty "zkrvavený" efekty, opravdu místy až dechberoucí. Výkony herců byly poměrně všechny na stejné úrovni, avšak jeden vyčnívá. Ano, je to opravdu Rorschach. Úžasně zajímavá postava mě jako jediná opravdu upoutala. Jinak celý děj, jednotlivé pasáže a vyvrcholení hodnotím jako nadočekávání dobré. Opravdu zasloužené 4*.