Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární

Recenze (3 158)

plakát

Perníkový táta - Salut (2011) (epizoda) 

Já si prostě nemůžu pomoct, ale scéna, kdy Jesse vaří pro mexický kartel je jednou z nejlepších vůbec..

plakát

Perníkový táta - Problémový pes (2011) (epizoda) 

Posledních pár minut je radost sledovat, Hank je zpátky na scéně a je to prostě frajer. Ale zbytek epizody je bohužel fakt nuda. Už těch výplňových epizod bylo moc.

plakát

Still: Příběh Michaela J. Foxe (2023) 

Famózní. Od srdce. Upřímné. Ale nikdy ne ponižující nebo sebelítostivé. Michael J. Fox působí jako ten nejsrdečnější, nejotevřenější a nejsilnější člověk.

plakát

Oscar 2023 (2023) (pořad) 

Pořád se nemůžu zbavit dojmu, že Everything Everywhere All at Once vyhrálo tolik Oscarů jen proto, že akademie chtěla ukázat mladší generaci, že je cool. Tenhle typ filmu by si před 10 lety ani neškrtl.

plakát

Perníkový táta - Městečko Abiquiu (2010) (epizoda) 

Jsme třetí epizodu před koncem a chápu, že tyhle záležitosti jako praní špinavých peněz musíme probírat, ale už mi to začíná připadat moc natahované.

plakát

Perníkový táta - Moucha (2010) (epizoda) 

Totální bizár, definice prázdného děje a naprosté utrpení. V laborce je moucha, musíme ji zabít. Tečka. Vůbec mě nepřekvapilo, když jsem v kolonce Režisér zahlédl jméno Rian „Zdecimoval jsem Star Wars“ Johnson.

plakát

Perníkový táta - Už zase (2010) (epizoda) 

Každá série je definována jedním momentem, který posune příběh na úplně novou úroveň. A když Walt dostane nabídku vařit v nové laboratoři, začíná nová kapitola. Kromě toho Hank konečně natrefí na solidní stopu, když se mu podaří spojit RV s Pinkmanem.

plakát

Ghosted (2023) 

Jestli Apple usiloval o natočení filmu, který si můžou pustit matky v domácnosti při žehlení a vaření, pak se trefil do černého. Jakákoliv chemie mezi hlavními protagonisty nulová, snaha o romantické souznění stoprocentní. Sledovat dva velmi atraktivní lidi, jak se snaží sblížit, je prostě něco, co si nemůžete nechat ujít. Tohle je čistě produkt pro uspokojení potřeby „něco natočit“. Vlastně mi to hodně připomnělo snahu české kinematografie posledních let o natočení „dobrého“ romantického filmu.