Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (172)

plakát

Od nuly (2022) (seriál) 

Ten, kdo skončil po pár dílech by asi byl překvapen, kam se původní romantika vyvine. I mě to teda dost zaskočilo. Brečím jak želva a zároveň nemůžu přestat se dívat. Pokud chcete romantickou slaďárnu, pusťte si něco jiného. Pokud ji nechcete, vydržte pár dílů navíc.

plakát

Aféra (2014) (seriál) 

Je to neotřelý způsob vyprávění, hlavně v první sérii. Pak se do toho připletou další postavy a někdy i realita (není to pohled nějaké postavy) a tak je to trochu chaos. Ale třetí řada? Ta už mě vyloženě s...e. Jen se to vleče a každý to dělá s každým. To přece není možné, aby lidi byli takhle zvrácený, ne? Ta profesorka s manželem, co by mohl být její děda tomu taky nasadila korunu. Je naprosto asexuální a ta linie s ní a Noahem je prostě nudaaa. Alison už bych jednu střihla. Nevím, jestli to dokoukám.

plakát

Stážista (2015) 

Hezké tři hvězdy. Film o dnešním stylu života, spěchu a málo času na rodinu a přátele. A oproti tomu kontrast minulé doby, kde muži byli gentlemani za každé situace a kde lidé uměli tak nějak více žít v klidu.

plakát

Deadpool (2016) 

Tento typ humoru bohužel není pro každého. Kombinace rozstřílených částí těla, a vtipů o masturbaci je asi spíše vhodná pro diváky mladšího věku nebo pro pány. Tím nechci nikoho urazit, kdyby v tom někdo viděl nějaké přirovnání. Já se považuji za diváka, který nemá rád sladké komedie a romantické slátaniny. Ale tohle bohužel vtipné opravdu moc není. Děj také neoplývá zrovna velkým nápadem a navíc je trochu nepochopitelný. SPOILER: Chlápek je naštvaný na jiného chlápka, protože řekl jeho jméno. A po každé, když se porvou, chce slyšet své jméno. Really? No a každému je asi úplně od začátku jasné, jak to celé skončí. Bohužel to není ani vhodné pro děti, takže nevím nevím, kam si to zařadit. Hodnocení tomu nedám žádné, protože je to celé takové podivné, že ani nevím, jestli si to zaslouží odpad nebo tři hvězdy aspoň za nějaké momenty.

plakát

Sázka na nejistotu (2015) 

Tak kdyby takhle probíhalo vzdělání na VŠE, tak bych byla expert na vše :-) Přes počáteční rozpaky a obavy z nudy, to nakonec mělo grády. Ač jsem si filmu všimla hlavně kvůli Christianu Baleovi, Ryanu Goslingovi a Bradu Pittovi, nejlepší výkon podával Steve Carell. Ekonomické překvapení letošního roku. PS: Konečně nemusím mít jen jednu "chytrou" frázi k tématu o ekonomické krizi.

plakát

Zelená poušť (2012) 

Sakra práce, mám takový pocit bezmoci, když tohle vidím! Film jako takový poskytuje vysvětlení, co a proč se děje. Je natočen bez zbytečného přibarvování a s malým rozpočtem a je dobře, že existuje. Je potřeba, aby tento film vidělo mnohem více lidí než 340 (počet hodnocení zde na ČSFD).

plakát

Fakjů pane učiteli 2 (2015) 

Nečekala jsem, že mě to bude bavit, ale byla to zábava. Dlouho jsem se u filmu tak nepobavila. Samozřejmě je to ptákovina, co nemá s realitou nic společného. Ale je to prostě dobře udělaný! Je dobré, že do toho trochu zakomponovali i problémy v Thajsku, ale opravdu jen okrajově. Nicméně to přeci jen dodává trochu reálnosti. Jinak hlášky a scény...no comment :D Trochu přehnané byly scény mučení a šikanování, když pak nakonec jsou všichni vlastně strašně super a nadaný. Ale jinak mi to prostě dalo super zábavu, takže 5*.

plakát

Daktari (1966) (seriál) 

Seriál mého dětství. Ve školce jsme s kamarádkou nemluvily o ničem jiném a byly jsme platonicky zamilované to Jacka!

plakát

Top Gear: Africa Special, Part 1 (2013) (pořad) 

Když si čtu některé komentáře, opět se řežu smíchy. Sice jsem to psala o Bolívii, ale tohle je taky nejlepší! :-)

plakát

Banshee (2013) (seriál) 

Občas tam jsou trošku blbosti ala klasika: někdo střílí samopalem, ale hlavního hrdinu prostě ne a ne trefit, kdežto v následující scéně sundá jednou ránou méně důležitou postavu. Jednou se lidi, co drží před sebou rukojmí střílí neomylně a rychle do palice, podruhé pak (i když mají tu hlavu setsakramentsky velikou) se nestřílí ani náhodou, takže to dopadne, jak to dopadne. No ale když občas přimhouřím očko, tak je to fajne :-)