Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Animovaný

Recenze (571)

plakát

Černý telefon (2021) 

Udělat z povídky celovečerní film chce odvahu, kterou Derrickson určitě má. I když film není vůbec špatný, tak scénář nepatří mezi ty jeho nejlepší. Našel jsem tam dost nesmyslů, které mi vadily. Čekal jsem trochu víc.

plakát

Denní směna (2022) 

Má to plusy i mínusy. Jako plus beru Jamieho, Natashu a i sem tam nějaké ty vtípky. Bohužel rádoby tužko škrábalové, stupidní konec, otravný Dave Franco a ten tydýt, co prdí do židle, kde je napsáno ,,rejža”, tomu plusové body nepřidávají. Proč mám pocit, že kdyby to nedostal do ruky Netflus, tak by to bylo mnohem lepší :-)

plakát

Zelený rytíř (2021) 

Honza málem králem. Hezká pohádka o jednom kurevníkovi, kterak musel dostat ,,pohlavek”, aby konečně dospěl. Kdyby to nebylo dlouhý jako fronta za komančů na melouny, tak dám klidně čtyřy placky.

plakát

Blikající světla (2000) 

Pane Pohlreichu, takhle se otevírá restaurace. Máte se ještě hodně co učit :-D

plakát

Purpurové řeky (2000) 

Po přečtení knihy jdu s hodnocením dolů. Nechápu, jak mohl Grangé souhlasit s tak okleštěným scénářem, a defakto se na něm ještě podílet. Film je to dobrý. Kdyby ale měl lepšího rejžu, který bude mít thrillerovský cit, tak to mohl být stejně kvalitní jako sedmička.