Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Telenovela
  • Horor

Recenze (34)

plakát

Hobit: Bitva pěti armád (2014) 

Nekoherentní dialogy, nesmyslné odchylky od Tolkienovy předlohy, nesmyslné jednání postav, nesmyslné dějové zvraty, dokonce ani fyzika zde nefunguje (SPOILER >>> např. skřet v min 100 kg železné zbroji, který spadne mrtvý do zmrzlého jezera, zas vyplave na hladinu, probere se a bojuje dál; Legolas beží po padajících cihlách a odráží se od nich nahoru; atd...<<< KONEC SPOILERU). Byl jsem na tom v kině a nudil jsem se od začátku do konce.

plakát

Insidious 2 (2013) 

Hm, první půlka dost nuda, druhá s sebou přinesla jistá překvapení a zajímavé momenty. Ale kolem a kolem se nedá říct, že by byl film jako celek nějak oslnivý.

plakát

Gravitace (2013) 

Příjemná jednohubka... ale budu si jí ještě zítra pamatovat? Pochybuju...

plakát

G.I. Joe 2: Odveta (2013) 

Tenhle film je zábavný a nic víc, ale zábavný je víc než dost. :-) Sice se nedozvíte nic převratného, ani Vám film nezmění život, ale nudit se rozhodně nebudete. Pokud je tohle to, co od filmu očekáváte, potom rozhodně nebudete zklamaní - pokud spíše vyhledáváte filosofické podtexty či reálně zkomponovaný děj se smysluplnými dialogy, potom to asi není nejlepší volba.

plakát

Králův dvojník (2012) 

Přes počáteční skepsi jsem byl nakonec nadšený. Tohle je opravdu velkolepé drama, které v každém případě stojí za shlédnutí!

plakát

Lesní duch (2013) 

Film určitě patří k žánrovému nadprůměru a stojí za to shlédnout. Čekal jsem od něj víc, ale zklamaný jsem také nebyl. 6,5/10 :-)

plakát

Mama (2013) 

Opravdu hodně špatný film. Děj je našroubovaný a překombinovaný a ve výsledku vůbec nedává smysl. Celý film je velice přímočarý, předvídatelný a lekačky jsou tak trapné a neoriginální, že jsem se nejednou hlasitě rozesmál. A pointa? Bože tak imbecilní pointu jsem nezažil opravdu hodně dlouho... btw pokud jste to nevěděli, tak na městském úřadu jsou archivy nevyřešených případů, kde mají 100m vysokou místnost s mnoha poličkama, na kterých skladují pozůstatky dětí a pokud chcete něco vyřešit v tajemné chatě v lesích, tak tam zásadně jdete v noci s baterkou - protože počkat na den je příliš mainstream.

plakát

Legenda (1985) 

Tento film mě nijak nenadchnul. Nepochopil jsem, komu je vlastně určen, protože na dospělé má příliš stupidní dialogy a na děti má příliš děsivé postavy.

plakát

Vítejte v džungli (2003) 

Vynikající oddychovka! Až na pár přepísklých scén jízda od začátku do konce se sympaťákem v hlavní roli a padouchem jak se patří. 85%

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Komerce komerce komerce... Jackson si cuca z prstu, prapodivne interpretuje veci, ktere knizka jenom naznacuje a natahuje pribeh pro deti vic, nez je zdravo. Pro cloveka jako jsem ja, ktery citi, ze by z ucty k Tolkienovi mela byt respektovana predloha bez vsemozneho prikraslovani, to bylo obrovske zklamani a misty dost velka nuda.