Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Obsahy (18)

Campus Code

Campus Code (2015)

Zkušenosti z vysoké školy zahrnují studium, randění a pařby, ale na tomto kampusu se dějí podezřelé věci. Poté, co skupině spolužáků záhadně zmizí jejich kamarádka Greta přímo před očima, zjišťují, že kampus žije ve hře s vlastními pravidly. Je jen na nich, aby zjistili, co mají dělat, než je potká stejný osud jako Gretu. 

Tento film je první, který divák může shlédnout způsobem JumpView. JumpView umožňuje divákovi jít dopředu a zpět v čase, sledovat jednotlivě děj každé postavy, nebo mezi nimi přepínat. Teď už si jen zbývá vybrat, koho chcete sledovat a jak.

Brazzaville Teen-Ager

Brazzaville Teen-Ager (2013)

Gunther (Michael Cera) se rozhodne přemluvit svého šéfa, aby zazpíval vokály v pozadí k písničce od zpěvačky Kelis. Veří totiž, že tohle je jediná věc, která může jeho otce zachránit před smrtí.

Vampire Academy

Vampire Academy (2014)

Dhampýrka Rose (Zoey Deutch) má za úkol chránit svou kamarádku, morojskou princeznu Lissu (Lucy Fry). Proto uprchnou z vampýrské akademie, kde se učily bojovat proti Strigojům. V lidském světě jsou ale vypátrány strážci v čele s Dimitrijem Belikovem (Danila Kozlovskij) a odvlečeny zpět do školy. Snaží se začlenit se zpátky mezi své spolužáky, ale nebezpečí, před kterým před dvěma lety uprchly, na ně stálé číhá.

Už se nebojím

Už se nebojím (2013)

Děti oživí na letním táboře ošklivou tradici. Odplují v noci k jezernímu ostrovu a tentokrát jsou to Howie a Grace, koho svlečou do naha, a nechají na ostrově samotné. Dvě děti nechtějí dále snášet posměšky ostatních a proto se rozhodnou, že raději z ostrova utečou, než je někdo najde.

Diary of Preston Plummer, The

Diary of Preston Plummer, The (2012)

Preston Plummer v den své promoce zjistí, že ve skutečnosti ho k ničemu ani k nikomu nepoutají žádné city. Proto se vydá s mladou, ale problémovou dívkou Kate, do malého ostrovního města, kde se dvojice začíná sbližovat a Preston se do ní zamiluje. Pak ale odhalí temnou minulost Kateiny rodiny.

It's a Disaster

It's a Disaster (2012)

Pete a Emma pořádají pohoštění ve svém domě a pozvou další tři páry. Poté, co vypadne proud, jim jejich soused oznámí, že se venku něco stalo. Je doporučeno zůstat uvnitř a  zabezpečit všechna okna a dveře. Z rádia zjistí, že se vzduchem šíří vražedná chemikálie a že jim možná zbývají poslední hodiny života.

Body Language

Body Language (2011)

Pět nejlepších nizozemských tanečních skupin se chystá na soutěž Battle of Broadway do New Yorku, bohužel těsně před odjezdem jejich sponzoři od projektu odstoupí. Dohromady pět tanečníku z různých skupin se přece jenom rozhodne využít zaplacenou letenku a odletět do New Yorku na vlastní pěst. Nejenže se navzájem neznají, ale nemají ani kde bydlet, kde trénovat, nemají peníze ani plán. Jediné, co mají, jsou dva týdny.

If I Were You

If I Were You (2012)

Madelyn si myslí, že její manželství je v pořádku, jen do chvíle, než zahlédne svého manžela s mladší ženou v restauraci. Shodou náhod se pak s jeho milenkou Lucy seznámí, ale záměrně jí neprozradí, kdo vlastně je. Vyprávějí si své smutné příběhy, Lucy o svém milenci a Madelyn o nevěrném muži. Lucy netuší, že mluví o stejné osobě a dostane nápad. Lucy bude radit Madelyn, jak se má ke svému muži chovat a naopak ona sama se ve všem začne řídit radami Madelyn.

28 tisíc

28 tisíc (2012)

V uličce za nočním klubem je postřelen chlapec Pete, který po převozu do nemocnice umírá. Z vraždy je obviněn Vipon, ale jeho sestra Deeva (Parminder Nagra) věří, že je nevinný a rozhodne se za každou cenu získat důkaz. Nebezpečné špehování gangů ani záhadné úmrtí ji neodradí. Postupně odhaluje, že není vše tak, jak se zdá a že do vraždy jsou zapleteny vysoce postavené osobnosti.

Private Peaceful

Private Peaceful (2012)

Příběh z doby první světové války vypráví o dvou bratrech - Thomasovi přezdívanému Tommo (George MacKay) a jeho starším bratrovi Charliem (Jack O'Connell), který na něj vždy dohlíží. Tommo je už od dětství zamilovaný do dívky jménem Molly (Alexandra Roach), ale později odhalí velké tajemství.
Film o lásce, zradě, hrdinství a zbabělosti je natočený podle stejnojmenné knihy od Michaela Morpurga.

Na hraně zítřka

Na hraně zítřka (2014)

Filmová adaptace japonské novely. Mimozemšťané obléhají planetu Zemi a lidé se snaží společnými silami bránit. Mezi vojáky bojuje také Keiji Kiriya, který zemře hned při své první akci. Pomocí nevysvětlitelného jevu se ale opět probouzí do dne před bitvou a zjišťuje, že je chycen v časové smyčce. Prožívá svou smrt i vzkříšení znovu a znovu. Nezbývá mu nic jiného než poučit se ze svých chyb a změnit svůj osud.

Jack Reacher: Poslední výstřel

Jack Reacher: Poslední výstřel (2012)

Filmová adaptace novely "Výstřel" britského spisovatele Leeho Childa.
Bývalý snajpr James Barr a bývalý vyšetřovatel Jack Reacher se kdysi potkali v armádě. Barr tehdy zastřelil čtyři lidi, ale nakonec nebyl obviněn pro nedostatek důkazů. Reacher mu přísahal, že ho dostane, pokud se o to pokusí znovu. Když je Barr obviněn ze střelby do davu, při které padlo šest výstřelů a zemřelo pět lidí, požaduje, aby k jeho případu byl přidělen Jack Reacher. Ten zpočátku věří, že je Barr vinen. Jenže krédo vojenských snajprů zní "Jeden výstřel, jeden mrtvý".

Orgy of Blood

Orgy of Blood (2010)

Tři sta let starý upír Fosco (Domiziano Arcangeli) žije v krásném zámku se svou ženou Sabinou (Lorielle New) a synem Dimitrijem (Chandler Maness). Jejich životy jsou plné orgií. Dostanou vždycky všechno, co chtějí, dokud se neukáží Fauna (Naama Kates) a její přítel Micah (Vincent Hoss-Desmarais), kteří chtíčem ovládané upíry přemění do pomstychtivých a vražedných zrádců.

Dozers

Dozers (2010)

Solace je náplast, která má utišit stres. Používá se jako lék, ale pár internetových novinářů Ashley (Dawn Olivieri) a Buddy (Steven Schub) zjistí, že při používání těchto náplastí se lidé zblázní a chovají se agresivně. Mezitím prezident Shrubb (Jeremy Owen) vytváří systém Morality Index, podle kterého města dostávají procentové skóre pro úroveň jejich kriminality, agresivity a násilí. Los Angeles se blíží ke hranici 100% a Shrubb vyhrožuje městu, že použije prototyp Morality Bomb. Látka, která má ovlivnit nebo úplně zastavit špatné chování obyvatel Hollywoodu a zachránit je před sebezničením.

Dummy

Dummy (2008)

Drama o dospívání dvou mladých bratrů, jejichž životy jsou po náhlé matčině smrti plné chaosu a oni se musejí postarat sami o sebe. Zatímco Danny ztráci sám sebe v hudbě, sexu a drogách, jeho mladší bratr Jack vyrobí z figuríny pomocí matčina oblečení a make-upu novou maminku. Jeho posedlost tímto novým členem rodiny vede ke komickým nedorozuměním a k hořkým situacím, se kterými se bratři potýkají kvůli smutku, vzteku a popírání skutečnosti. Nakonec kluci pochopí, že naděje zůstává poslední.

LOL

LOL (2012)

Lola a její přátelé žijí ve světě, který propojuje iTunes, YouTube a Facebook. Zásadně na ně nemají vliv autoritativní a někdy zmatení rodiče, ale jejich střední škola, kde prožívají přátelství a taky první lásku. Když si Lolina máma Anne čistě "náhodou" přečte deník své dospívající dcery plný různých pikantností, zjistí, že jí Lola už asi neříká úplně všechno. LOL je příběhem rodičů a dětí moderní doby plný zábavných a upřímných okamžiků.

Mr. Fix It

Mr. Fix It (2006)

Lance Valenteen se živí jako "Mr. Fix It,". Najímají si ho muži, kteří právě dostali kopačky od své přítelkyně - Lance začne randit s expřítelkyněmi a jediným jeho cílem je, aby se dotyčné slečně co nejvíce znechutil a tím ji donutil, aby se ještě ráda vrátila ke svému bývalému. Ale když si ho najme Bill Smith, aby získal svoji bývalou přítelkyni Sophii Fiori zpátky, všechno se zvrtne a Lance se snad poprvé doopravdy zamiluje.

Elle: Příběh moderní Popelky

Elle: Příběh moderní Popelky (2010)

Elle by se chtěla stát zpěvačkou a skládat písničky, ale její sny končí kvůli náhlé smrti jejích rodičů. Přestěhuje se ke svému adoptivnímu strýci, který vlastní malé hudební vydavatelství, jehož největším hitem je dívčí skupina Sensation, ale pro Elle jsou zároveň největší otrava. Pro ni je prostředí pop music zcela něco jiného oproti tomu, kde vyrůstala a jejímu smutku ani nepřidává pocit viny ze ztráty rodičů, jelikož v době smrti jeli na její vystoupení. Pak potkává Tye Parkera, známého popového zpěváka s vášní pro skutečnou hudbu a znovu získá touhu splnit si své sny.

Reklama