Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dokumentární
  • Krimi

Recenze (1 150)

plakát

Pád anděla (2019) 

Gerard Butler mě baví a bavil i tentokrát. Tento film byl od začátku strhující, mnoho akce, skvělé detaily i velice dobrá kamera. Co mi ale vadilo, byla reálnost tohoto příběhu, která nebyla ani na bodu nula. Tvůrci skákali z jedné strany na druhou a mysleli jen a jen na akci, která mě na druhou stranu ale bavila. Bůh žehnej Americe, pokud má takový záchranný systém prezidenta :-). Za akční scény dávám lepší tři hvězdy - 70%.

plakát

Sněžný kluk (2019) 

Moc hezká animovaná komedie. Nejhezčí scéna byla, když hrála v pozadí písnička Fix You od Coldplay a do toho malá Yi hrála na housle. Celkově byl děj hlavně pozitivní a dobrodružný, než ponurý a negativní. Animace příběhu byla na velice vysoké úrovni a Yeti působil mile. Hodnotím za lepší tři hvězdy, 70%.

plakát

Diego Maradona (2019) 

Kontroverzní fotbalista, který byl buď milován nebo nenáviděn. Nebyl to typ dnešních hráčů jako Messi, Ronaldo či Mbappé. Tento dokument je správně namířený, nesnaží se udělat z Diega hrdinu, ani ho zničit. Vyobrazil realitu, tak jak byla. Těžko říct, jak byl jakýkoliv člověk zvládal onen tlak na svoji osobu, umění i soukromí. Jsem rád, že tento dokument vznikl, dávám čtyři hvězdy - 80%.

plakát

Špindl 2 (2019) 

Ani slušné herecké obsazení nestačí na alespoň trochu kvalitní komedii. 25%, jedna hvězda.

plakát

Rambo: Poslední krev (2019) 

Akce super, efekty velice dobré a vše bez servítek, tak jak to Rambo umí. Na druhou stranu příběh nic extra, předvídatelný průběh a žádná velká zápletka. Nejvíce se mi líbily přípravy bungeru na závěrečnou scénu. Dávám 60%, tři hvězdy.

plakát

Adidas versus Puma (2016) (TV film) 

Zajímavý příběh dvou velkých světových značek. Je zajímavé, jak dva odlišní bratři spolu zprvu vycházeli, následně prožívali těžké období, aby se na konec vzájemně motivovali a soupeřili. Film se mi líbil, i když některé pasáže byly dost strohé a místy se dalo vytlačit jistě více. Hodnotím za 65%, tři hvězdy.

plakát

Rychle a zběsile: Hobbs a Shaw (2019) 

Sérii Rychle a zběsile mám rád, ale čím dál tím více odbíhá od hlavního tématu nadupaných aut a pouličních závodů. To mě mrzí, pač to se mi na těchto filmech líbilo nejvíce. Díl Hobbs a Shaw už má pouze stejné hlavní herecké duo, jinak jde o normální akční film, který moc typických prvků Fast and Furious nemá. Realita nula, velké chyby ve filmu (bitva na Samoe začínala v naprosté noci a za tři minuty bylo azuro) i vše velice předvídatelné. Efekty byly hezké, ale raději bych viděl jinou náplň filmu. Hodnotím za 60%, tři hvězdy.

plakát

Sněží, sněží... (2019) 

Vánoční romantické komedie mám rád, ale tahle mi nic moc nového neukázala, ani niččím nezaujala. Příběh byl lehce předvídatelný a minipříběhy jakbysmet. Hodnotím za dvě hvězdy, 40%.

plakát

Parazit (2019) 

Velice zajímavé a originální korejské drama. Vždycky, když se k něčemu schylovalo, jsem si říkal nee, to se nestane a ejhle. Opak byl pravdou. Osobité dílo Džun-ho Pona hodně překvapí. Hodnotím za 80%, čtyři hvězdy.

plakát

Toy Story 4: Příběh hraček (2019) 

Krásný příběh o vztahu mezi hračkou a dítětem. Moc hezky zanimované, místy i vtipné a dojemné. Dávám lepší tři hvězdy - 70%.