Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Recenze (296)

plakát

Collapse (2009) 

Zajímavé především v tom, že snímek je z roku 2009 (a to že jsem ho viděl až teď možná paradoxně pomohlo) a co říká Michael Ruppert, se doopravdy děje. Americká ekonomika jde do kopru, nepokoje v Řecku a nebo článek na novinky.cz ze dne 9.2.2011 o nadhodnocených zásobách ropy v Saudské Arábii jeho slova jen utvrzuje. Nedokážu objektivně posoudit, zda-li má pravdu či ne, každopádně vcelku deprimující dílko, navíc pokud se jeho slova vyplní. Ke shlédnutí: http://www.youtube.com/watch?v=DGXT4rLZUpw

plakát

Top Gear USA (2010) (pořad) 

Úplný průšvih to není, ale v žádném případě a to ani z 50% nedosahuje kvalit britského Top Gearu. Holt, originál se nezapře.

plakát

Puberťáci milují sex (2008) 

Já mám tyto komedie typu Prcičky rád a tato zase tak hrozná, jak je tu hodnocena, nebyla. Klasický průměr, nic zázračného, ale vyloženě zlé to taky není.

plakát

Hoodwinked Too! Hood vs. Evil (2011) 

Oproti jedničce pro mě zklamání. Vtip se ztrácel kdesi v dáli, doopravdy vtipných věcí jak šafránu. Příběh - takové hodně nemastné neslané Mission Impossible. Animace stejná jako u jedničky, takže dle očekávání. Možná, že Karcoolka raději měla zůstat bez pokračování.

plakát

Zdrojový kód (2011) 

Sice jsem chvílemi nevěděl která bije, ale když jsem si to začal dávat dohromady, tak musím konstatovat, že je toto dílko vcelku příjemným překvapením. Sci-fi thriller s parádní zápletkou, slušně odsýpá a těch 93 minut mi přišlo i vcelku málo, snad poprvé u filmu. Nutno taky poznamenat, že jsem si hned po dokoukání vzpomněl na Počátek. Jake Gyllenhaal předvedl opravdu parádní výkon, Michelle Monaghan, kterou sem si děsně oblíbil v Gone Baby Gone, mě taktéž velice potěšila, takže ode mě 4 hvězdičky.

plakát

Rychle a zběsile 5 (2011) 

Spolu s jedničkou nejlepší díl celé série. Mnohem akčnější díl, parádní obsazení, jako vždy skvělý soundtrack. Teď s čistým svědomím mohu říct, že Justin Lin natočil excelentní akční pecku. Ode mě plný počet, já s výjimkou Tokyjské jízdy, která se Linovi příliš nepovedla, tuhle sérii prostě žeru.

plakát

Gunless (2010) 

Zase až tak hrozné to nebylo. Sice to není bůh ví jaký nezapomenutelný trhák, ale jakožto oddechovka parádní. Pokud to vezmu jako celek, tak této westernové komedii nemohu přiřknout nic jiného než průměr.

plakát

Podfukáři (2004) (seriál) 

Partička podvodníků, která se dokáže dostat z jakékoli šlamastiky a navíc si na všem ještě hezky přivydělat. Nejvíc napjatý jsem u tohoto seriálu byl vždy u konce jednotlivých dílů, který se nejvíce věnuje samotnému provedení podfuku. Ale přípravy na jednotlivé kousky a vývoj charakterů v předchozích okamžicích v žádném případě nenudí. První partička mi přišla lepší, nejvíce mi chybí právě Danny a Stacie, ale i nově Emma a Sean mají něco do sebe a dá se na ně v pohodě zvyknout. U Emmy navíc mohu říci, že jsem si ji i velice oblíbil. Hlavní pro mě ale zůstal ohledně změn v partě fakt, že zůstal Albie, můj největší oblíbenec. Nemůžu nic jiného, než tento seriál doporučit a dát plný počet a zařadit ho mezi nejlepší z nejlepších.

plakát

Agentura Jasno (2006) (seriál) 

Tento seriál mě neskutečně baví především kvůli pro mě vtipným, ačkoliv někdy dost absurdním rozhovorům mezi hlavními představiteli. Detektivka podaná svěží zábavnou formou, která mě na rozdíl od jiných nenudí. Dabing na COOLu není špatný, ale pokud si chcete seriál lépe vychutnat, určitě sáhněte po původním zněním, popravdě min. o třídu lepší. Dle zdejšího hodnocení a mého subjektivního názoru ale ohromně podhodnocený seriál.

plakát

Agenti v sukních: Jaký otec, takový syn (2011) 

Docela jsem se i těšil, že se aspoň trochu zasměji. A nic. Osobně jsem měl pocit že se dívám na High School Musical, více písní než vtipů. Nejhorší na tom je fakt, že nejvtipnější věc z celého filmu byla hnedle první cca 5min pasáž po titulcích na začátku - a že to nebyla žádná scéna hodná zapamatování. Martin Lawrence jako vždy v pohodě, přesně to co jsem čekal, Jessice Lucas to moc sekne. Ale to je asi tak vše. Na dvojku se ještě dalo docela v pohodě dívat, pokud jste potřebovali vypnout,ale toto už doopravdy nemohu nikomu doporučit. Takže pokud chcete komedii u které se zasmějete, tato to dle mého názoru nebude. Jedna hvězdička, víc si to doopravdy nezaslouží.. (Viděno 11.7.2011)