Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi

Biografie (11)

Nadine Velazquez (herečka)

20.10.2008

Nadine se narodila 20.listopadu roku 1978 v multietnické čtvrti v Chicagu jako prostřední ze tří dcer přistěhovalcům z Purto Rican. Jako dítě byla velmi hyperaktivní a původně se chtěla stát gymnastkou. Ve věku 18-ti let navštěvovala Columbia College v Chicagu, kde získala titul bakaláře v oboru marketing. Právě zde se začala… (více)

Sarah Lancaster (herečka / režisérka / scenáristka)

05.01.2008

Sarah se narodila 12.2.1980 v Overland Park v Kansasu, kde vyrůstala se svým mladším bratrem Danielem. Její matka Barbara je ženou v dománosti a otec Michael podniká s nemovitostmi. Od svých 10 let vyrůstala v Mission Viejo, California. Vystudovala University of California v Irvine a pro rychlejší absolvování vysoké školy se… (více)

Zachary Levi (herec / režisér)

05.01.2008

Zachary Levi se narodil 29. září 1980 v Lake Charles, kde vyrůstal se starší a mladší sestoru. Jeho rodina se často stěhovala, ale nakonec se usadila ve městě Ventura v Californii. Od šesti let zpíval a tancoval ve škole, v kostele a v divadelní produkci. Po škole se Zachary přestěhoval kam jinam než do Los Angeles, aby si… (více)

Bret Harrison (herec)

05.01.2008

Bret se narodil 6.4.1982 v Portlandu, Oregonu. S herectvím začal už jako malý v místních divadlech. Nicméně po rozmluvě s učitelem v místním Northwest Children's Theater se rozhodl, že se stane nejlepším hercem a právě herectví by pro něj mohlo být to pravé. Brat byl svým snem tak nadšený, že ihned po absolvování výsoké školy… (více)

Richard Ayoade (herec / režisér / scenárista)

05.01.2008

Richard se narodil roku 1977 ve Whipps Cross v Londýně. Jeho otec pochází z Nigérie a matka z Norska. Richard je velice vzdělaný, nejprve studoval v Ipswich a později práva na St. Catharine's College v Cambridge. Právě v Cambridge se stal členem dramatického klubu Cambridge Footlights se známými anglickými tvůrci a herci… (více)

Eddie Steeples (herec / režisér)

05.01.2008

Eddie se narodil 25.11.1973 v Texasu, kde vystudoval divadlo v St. Louis Repertory. Později v roce 1990 se přestěhoval do New Yorku, kde se přidal k experimentální skupině Mo-Freek a hip hopové skupině No Surrender. Právě skupina Mo-Freek se ukázala světu díky dílkům jako Lost in the Bush, Caravan Summer, People Are Dead či… (více)

Jill Hennessy (herečka / režisérka)

05.01.2008

Jillian Noel Hennessy pochází z Kanady. Od svých patnácti let se živila jako modelka. Později vystupovala jako pouliční zpěvačka, pořádala folkové večery a účinkovala v řadě hudebních produkcí. Hovoří italsky, francouzsky, španělsky a německy.V roce 2000 se vdala za herce Paola Mastropietra, s nímž vychovává dva syny Marka a… (více)

Shemar Moore (herec / producent)

05.01.2008

Shemar Moore se narodil v Oaklandu 20.dubna 1970. První dva roky svého života strávil s rodiči v Dánsku (díky tomu mluví plynule dánsky), ale poté co se jeho rodiče rozvedli, cestoval do nejrůznějších zemí jako Bahrajn, Anglie, Řecko či Afrika. Po nějaké době se přestěhoval do Ameriky, kde získal baseballové stipendium na… (více)

Regina King (herečka / režisérka / producentka)

05.01.2008

Regina King se narodila 15.ledna 1971 Tomasovi a Glorii King v Los Angeles jako nejstarší potomek (má ještě sestru Reinu - také herečka) . Regina absolvovala West Chester High School. V roce 1997 se provdala za bývalého profesionálního fotbalistu Iana Alexandera, s nímž vychovává jedno dítě - Iana Alexandra Jr. Vrhla se ale i… (více)

Tyler Labine (herec / producent)

05.01.2008

Tylar se narodil v Bramptonu, Kanadě. Když byl malý, odstěhovala se jeho rodina do Vancouveru a právě zde si v 16-ti letech začal v místních divadlech budovat svojí hereckou kariéru. Labine je také nadaný hudební producent, tvoří totiž hip-hopovou skupinu Self-Dep. Dnes žije v Los Angeles, rád jezdí na snowboardu a odpočívá v… (více)

Scott Caan (herec / scenárista / režisér)

05.01.2008

Scott Caan se narodil 23.8.1976 jako nejstarší syn. Jeho matkou je herečka a modelka Sheila Ryan a otcem legendární herec James Caan. V mládí byl vášnivým sportovcem, a proto se pokoušel prosadit jako hráč baseballu. Jak už to tak bývá, tento sen se mu nevyplnil. Proto se pokoušel prosadit v jiných odvětvích a později při… (více)

Reklama