Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krátkometrážní
  • Krimi
  • Akční

Recenze (24)

plakát

Panic je nanic (2006) 

Filmu bych vytknul silně zmatený scénář,téměř žádnou dějovou linii a mizerné herecké výkony téměř všech hlavních protagonistů. Ještě že je tam Šárka, na kterou se dá koukat.

plakát

Rafťáci (2006) 

Oproti Snowboarďákům mi přišli Rafťáci poněkud laciní, snaha vytlouct vtip za každou cenu se nese celým snímkem a někdy působí dost toporně. Role Oldřicha Navrátila mi připadla vrcholně trapná. Biograf se však dobře bavil-čili svůj účel film zřejmě splnil.

plakát

Rande měsíce (2006) 

Celkem vtipná komedie z prostředí supermarketu. Vypíchl bych zejména Vinceho boxboye.

plakát

Jeden navíc (2005) 

Příběh možná sklame leckoho kdo očekává klasickou americkou romanci. Snímek potřebuje i trochu zamyšlení a kdo má zkušenosti se vztahy, ten lépe porozumí.

plakát

Non Plus Ultras (2004) 

Film u kterého se dějového rozjezdu bohužel nedočkáte. Pokud jím chtěl tvůrce něco říct taky asi nejsem z těch vyvolených kteří to pochopili. Můžete si tak v klidu vychutnávat lihovou estrádu anglických rowdies.

plakát

Kdo hulí, ten umí (2001) 

K sledování tohodle filmu opravdu doporučuji vzít si příklad z hlavních hrdinů a dát si jointa.

plakát

Musíme si pomáhat (2000) 

Asi nejlepší Hřebejkův počin. Pohled na válku zase tak trochu z jiné strany, rozpor mezi zbabělostí a odvahou. Zachránit něčí život a vystavit tak všanc svůj (a nejen svůj) vlastní, toť dilema. Na film se vždy rád podívám znova, musim ocenit především hudbu a taky pana Duška.

plakát

Piráti ze Silicon Valley (1999) (TV film) 

Film, který můžu doporučit hlavně lidem, kteří trochu znají historické souvislosti. Jen by mě zajímalo jestli si autoři postavu Steva Jobse trochu charakterově přikrášlili, nebo zda je autentická.

plakát

Spalující touha (1999) 

Za mě-nuda nuda, šeď šeď. Asi jsem to nepochopil.

plakát

Statečné srdce (1995) 

Zdaleka nejlepší počin Mela Gibsona. V dějovém spádu se skvěle projínají emocionální scény s akčními a i přes svou délku nenechá snímek diváka ani na chvilku "vychladnout".