Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Válečný

Recenze (18)

plakát

Tvář vody (2017) odpad!

Fishty shades of grey

plakát

Birdman (2014) 

Tak na to, že to měl být herecký koncert tam nejlepší roli vysekl ten šílený houmlesák na ulici. Dialogy na sebe navazují, jak když je nepsali čtyři, ale čtyřicet scénáristů. Možná jsem se měl kochat dlouhými jednorázovými sekvencemi, nicméně kameraman musel být buď trpaslík s poruchou rovnováhy anebo člověk trpící urputnou bolestí vzádech. Jestliže mu fixace na spršky slin v ostrém světle pomohla vyrovnat se s jeho nelehkým úkolem, pro mě za mě. V dramaticky nabitých pasážích lze napětí slušně odfiltrovat čuměním do Edwardova nosu, nebo počítat Michaelovy vrásky. Při velmi detailním záběru na Emmu Stone jsem sahal po 3D brýlích. Dá se to snést jenom kvůli tomu, že je to občas sranda.

plakát

Železná srdce (2014) 

Zastavte druhou světovou, Shia LaDouche chce něco říct.

plakát

Na život a na smrt (2013) 

neskutečně patetický. dávám dvě hvězdy za pokus o realitu v bojových scénách, ale jinak celkem béčko.

plakát

Helix (2014) (seriál) 

Hm.. CSI:Grónsko plus rádoby zombie outbreak. Scénárista evidentně ukradl svému synovi domácí úkol, kamera je jedno klišé za druhým a casting nejspíš outsourcovali do Guatemaly. Nevím, v dnešní době kdy se člověk k televizi musí pomalu proházet vidlema mi to přijde jako vyhozené peníze. Proč se namáhat. Jedním slovem nuda.

plakát

Krvavý diamant (2006) 

Dost velká nuda, neuvěřitelně stupidní dialogy a že by to nešlo sestříhat na pohodlných 90 minut? Fakt ne, díky..

plakát

Vikingové (2013) (seriál) 

Jedním slovem paráda. Nenechá vydechnout od začátku do konce, navíc hluboká sonda do vikingské společnosti. Nemůžu se dočkat druhé série.

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Pilot vypadal celkem slibně, ale po dvou dalších dílech je celkem jasné, že to žádný vítr nebude. Postavy celkem zaměnitelné, semtam vytáhnou nějakou hračku, kterou použijí jednou za díl a nemá to žádnou návaznost mezi sebou. Paralela s Xenou se nabízí sama.

plakát

Elysium (2013) 

Logických kravin je tam příliš na to, aby se daly odpustit nebo ignorovat a bohužel poutavé zpracování snímku je nemůže vyvážit.