Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krátkometrážní

Recenze (1 398)

plakát

Ad Astra (2019) 

Zajímavé sci-fíčko v čele s Bradem Pittem, díky kterému dávám o hvězdičku více. Brad má obrovské charisma a dokáže utáhnout jakýkoliv film. Tento sci-fi snímek se mi líbil, bavilo mě to, ale musím uznat, že to mohlo být ještě o malinko více napínavé a některé pasáže byly trochu zdlouhavé. Ale bavilo mě to a celý film jsem byl napjatý, jak to dopadne.

plakát

After: Polibek (2019) 

Klasický romantický film pro teenagery. Některé prvky se opakují z podobných filmů, ale některé prvky jsou specifické pro tento film. Celkově se jedná o pohodový film na jedno zhlédnutí.

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Povedený akční snímek. Má to velice dobrý a napínavý příběh, během těch dvou hodin se ani na chvilku nenudíte. Matt Damon skvěle zvládl svoji roli agenta s amnézií a líbila se mi i Franka Potente.

plakát

Air: Zrození legendy (2023) 

Film o jedné z nejlepších dohod (smluv) mezi Nike a Michaelem Jordanem. Musím říci, že mě film bavil, a to i přesto, že se vlastně jedná pouze o dialogy. Film určitě táhne Matt Damon, jehož postava mi sedla a jenž i v 52 letech zvládá hrát perfektně hlavní role. Ben Affleck byl také fajn, akorát mu udělali příšerný účes. Každopádně postava Matta Damona je úžasná v tom, že dokázala odhadnout potenciál Michaela Jordana a přesvědčit ho, aby podepsal smlouvu s Nike. A vidíme i teď, kdy Michael už 20 let nehraje, že tenisky Air Jorda patří pořád mezi nejprodávanější boty.

plakát

...a jitra jsou zde tichá (2015) 

Zajímavý příběh o Staršinovi Vaskovi a jeho jednotce žen. Jsme v jakési pustině na území SSSR a najednou se tam zjeví Němci, a tak se je Vaska spolu s pěti ženami vydá pronásledovat. Ženy jsou absolutně nezkušené, nemají vůbec páru o tom, jak vypadá válka. Je to opravdu zajímavý, dobře natočený a smutný příběh. Každopádně mohou být na sebe hrdí. Jenom mě odrovnala ta dlouhovlasá blondýnka, když procházeli Němci okolo nich, kdyby držela hubu, tak se nic nestane, ale ona začne křičet za mámou, a tak je jasné, že jí sejmou. Tohle prostě nepochopíš, kdokoliv jiný v té situaci by se tak klepal strachy, že by ani necekl. :-)

plakát

Ajťáci (2006) (seriál) 

Od seriálu jsem vůbec nic nečekal, ale hned, když jsem si pustil první epizodu a začala hrát úvodní znělka, jsem věděl, že tohle bude mega hustej seriál! Jde o jeden z nejvtipnějších seriálů jaké jsem kdy viděl. Opravdu každou epizodu jsem se musel smát.

plakát

Akta Pentagon: Skrytá válka (2017) 

Tak tohle byla těžká nuda! Jak já tyhle politické filmy nemám rád, hrozně se vlečou, jenom se tam kecá, nic se tam neděje, žádná akce...

plakát

Aladin (2019) 

Hraného Aladina jsem viděl někdy jako dítě, takže už si ho přesně ani nepamatuji. Hraná verze je zaměřená hlavně pro rodiny s dětmi. A to mi trošku vadilo. Základ příběhu je dobrý, i casting se celkem vydařil, ale já bych raději trošku drsnější, vážnější verzi. Hlavně ty muzikálové vložky byly úplně mimo, ty to celé kazily. Takže jak říkám, základ je dobrý, pointa, zápletka, děj také, ale příště vynechat ty muzikálové scény a pojmout to trochu vážněji.

plakát

Alenka v říši divů: Za zrcadlem (2016) 

Dávám stejné hodnocení jako prvnímu dílu. Opět bych řekl, že se jedná o průměrný film. Příběh mi nepřišel moc dobře vymyšlený. Johnny Depp si mi také více líbil v prvním dílu, tady mi nepřišel nějak extra zapamatovatelný. I tak ale film dokáže jistým způsobem zaujmout a divák ty necelé 2 hoďky zvládne zkouknout bez problémů. Co bych však chtěl pochválit, je soudntrack, který se povedl a závěrečná píseň je mňamózní.