Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (930)

plakát

Přednosta (2003) 

Kdyby měl Peter Dinklage alespon o 30 cm více bez pochyb by byl obrovská hvězda. Neskutečně charismatický herec. Obrovská škoda, že ze své podstaty pro něj neexistuje moc vážných rolí. Díky za tuto.

plakát

Avengers (2012) 

Nejlepší akční film posledních let a nejlepší od Marvelu vůbec a že konkurence je velká. Jeden z nejlepších scénářů k akčnímu filmu. Dokonalé hlášky, skvělý Downey perfektní Hulk a Jackson a krásná Robin. =D Lidi běžte na to. (ČSFD)

plakát

Den Šakala (1973) 

Nestárnoucí klasika, obdivuhodný špionážní thriller.

plakát

Tady to musí být (2011) 

Neuvěřitelná ujeťárna, která první polovinu funguje skvěle. Pak trochu ztrácí, ale celkový dojem si určitě zaslouží čtyři zářezy. Neuvěřitelný Penn. (K)

plakát

Musíme si promluvit o Kevinovi (2011) 

Americká idylka v novém hávu. Podbarvená skvělou hudbou, dokonalou prací s detaily a perfektní Tildou Swinton. Běžte se podívat na toho Keva (K)

plakát

Je to i můj život (2009) 

Film u kterého se cynik jako já jen směje. Bože ta umírající holka je tak dokonalá! Tak proč sakra neumře už na začátku a neušetří nás toho nemístného smíchu.

plakát

Hugo a jeho velký objev (2011) 

Obdivuhodně krásný film. Každý režisér musí natočit jeden film o filmu, Truffaut má Americkou noc, Burton Eda Wooda, Attenborough Chaplina, Tarantino všechny. Pan Scorsese natočil Huga. Díky za něj. Překvapilo mě, že většina faktu o panu Mélièsovi je pravda. Opravdu měl po válce krámek s hračkami na nádraží, vychovával vnučku a myslel si, že jeho filmy jsou ztraceny. Poprvé mě neotravovalo 3D a začínám věřit, že může mít i umělecký význam.(K)

plakát

Válečný kůň (2011) odpad!

Už v půlce filmu se mi chtělo zvracet z očí. Tahle neuvěřitelná slaďárna mi navodila nepředstavitelnou chuť na koňský salám. Díky hlavnímu hrdinovi jsem rád, že jsem heterosexuál. Bože jak ten blbej kůň mohl přežít ty ostnatý dráty? Co následovalo nebudu komentovat. Trapné, pod úroveň, opět smějící se kino na premiéře. (ČSFD)