Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (391)

plakát

Eorin shinbu (2004) 

Mlask, tak takove filmy opravdu muzu videt. Dobra zapletka a mlady par se muze zacit vyporadavat se svymi slastmi a strastmi a starostmi, ktere nechtene manzelstvi prinasi.

plakát

Dalkomhan insaeng (2005) 

Ze neni treba delat preplacane a zamotane zapletky se tady zcela potvrdilo. Silny pribeh o lasce, pomste, zbranich, zene a krasnym poslednim komentarem.

plakát

Eva a rok ohnivého koně (2005) 

Svuj celovecerni debut si Julia Kwan odbyla nadmiru dobre, ne-li pro mne dobre se spojujici horko-sladke vypraveni o male holcicce. Usmevne sceny se krasne prolinaji se rodinymi tragediemi a tanec Jezise s Buddhou je neco neopakovatelneho a nezapomenutelneho.

plakát

Cesta (1971) 

Je par momentu, ktere mne ve filmu nebyly jasne. Nebo spis pricina techto mometu ale asi to tak mam byt. Clovek nemuzu chapat vsechno a zase na druhou stranu to vnaselo hodne tajemna do filmu, ktery byl hrou vynikajicho australskeho svetla a mlade zeny a muze s australskou prirodou. Zajimave strihy mezi krasnou nahou divkou a mladym chlapcem, ktery je prave na lovu.

plakát

Exekutor (2005) 

Uz samotny proslov rezisera Falka pred filme, mne uvedl do polske situace. Hned potom zacal radit vyborny Chytra jako Exekutor. Herecky velmi chytlave s pribehem, na ktere by se hodilo prislovy, ze iniciativni blbec, je horsi jak nepritel. Nekdo Chytrovi rikal, jestli jsem to slysel spravne, ze opravdu neni lehke zahrat tak velkou svini.

plakát

Medená veža (1970) 

Nadherne Tatry, je neco nadherneho. Martin Holly udelal asi nejlepsi vec co mohl, kdyz odjel natacek do hor. Pryc od vseho rezimu a agitaci a jinych politickych nesmyslu. Dilo byt v te dobe natocene, je bez politiky, ciste o pratelstvi, ktere trva az za hrob. Skala vas nauci.

plakát

Libertin (2004) 

Dekadentni, vystizne, vymluvne, uchvatne, nechutne, zhyrale ale presto dokonale. Ne vsechno muze byt divacky uspesne, vsem se libit, to by byl kasovni trhak treba bondovka ale film se ubira uplne jinym smerem. Hodne narocne pro divaka, nejen z pohledu narocnosti filmu na premysleni, vciteni se do situace ale take z delky filmu. Je pravda neskodilo by trochu to zkratit. Depp je vytecny jako vzdy. A atmosfera vtahujici.

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

Konecne po shlednuti cele serie muzu s klidnym svedomim dat 5* a neni se za co stydet. Nepremyslel jsem nad hodnocenim, protoze tak chytlavy a propracovany serial jsem jeste nevidel. Dokonalost planu a postav, kde kazdy hraje svou podstatnou cast je ohromujici. Nedoporucuji se divat lidem se slabym srdce, protoze v nekterych okamzicich mne prestalo na chvili bit. A touha vedet co se stane dal prekonala rozum a nechal jsem i uceni na zkousku.. Cela pointa, presvedceni o nevine a dale obrovska konspirace a politicke zatisi opravdu dodavaji serialu jeho nevsednost a hlavne chytlavost. Doporucuji vsem, kteri si mysli, ze LOST je nejlepsi.

plakát

Ima, ai ni jukimasu (2004) 

Jak jsem byl uchvácen nemohl jsem se přestat dívat, ani si odběhout na záchod, takový jsem měl silný pocit z toho jemného a příjemného filmu. Tomuto já říkám romantika, lehká pohodová, ze života. Těžko se to popisuje. Žádné klišé ani přehnané momenty, vše je podáno nenásilně, s lehkostí a uctivostí pro Japonsko vlastní. Jestli se opravdu chystá remake, ja píše Altamir, tak jsem předem zhnusen. Tento snímek by měli pouštět všechny romance chtivé ženy svým polovičkám. Podle mně by se žádný nezlobil.