Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Rodinný
  • Komedie
  • Krimi
  • Psychologický

Poslední recenze (8)

plakát

Kukačky - Epizoda 9 (2023) (epizoda) 

Hvězdy dávám dvě, protože jsem hodná, ale zároveň přiznávám, že takhle mizerné hodnocení dávám poprvé. Těchto 9 dílů se mohlo vměstnat do dvou, tří, které by měly spád, ale tohle přešlapování na místě, neskutečné natahování, je snad už neúnosné. Seriálem se vleče linie neskutečně nafouklého tajemství, proč kdysi před 30 lety opustila matka Terezu. Dnes padla první indicie. Kdyby toto tajemství bylo Tereze odhaleno, už by s matkou nepromluvila! (mluvila s ní v životě dvakrát) a na viníka výměny by se nezlobila. Tak a budeme čekat ještě 4 natažené díly. Dnes mají tvůrci ruce volné, přesto tvoří takovéto paskvily. Před revolucí i kdejaká televizní inscenace měla větší švih, ráz a obsáhlejší děj.

plakát

Kukačky - Epizoda 6 (2023) (epizoda) 

Dnešní díl byl lepší než minulý. Nicméně ta záhada s matkou Terezy by měla být už vysvětlená, jinak to diváka otráví a unaví, už nebude mít vůbec žádný zájem se o zápletku zajímat. Už před začátkem vysílání druhé části jsem si říkala, že je škoda, že nezopakovali část první. Některé spoje si člověk už moc nepamatuje. Ale už druhý dít této série si říkám, že kluci snad nemohou být vůbec vyměněni. Oni takto přesně zapadají do vzorce rodiny. Olga a Karel, řvoun a jeho žena. Jedna dcera bezradné stvoření, které se v životě jen zmítá, druhá dcera fracek na pár facek. Na to že jí je patnáct není vidět žádný výchovný zásah rodičů. Stále jen bezradné (od matky) nebo hysterické (od otce) vystupování. Tomáš na školu peče, což rodiče nijak neřeší, prostě se zdá být opravdu jejich krev. Do rodiny zapadá. Nevěřím, že v reálu by Jakub mohl být synem Olgy a Karla. Ač autista, tak jiný. Geny této rodiny jsou prostě na míle vzdálené.

plakát

Docent - Rozhodnutí (2023) (epizoda) 

Mě se to líbilo. Já jsem hodná holka a dávám hezký hodnocení. Jsem spokojená. Odpouštím nedostatky, oddechovka, ale přitom s napětím. Vetchý sice v prvních dílech ječel jako blb. Kolektiv rozložený a nekomunikující, což je na pracovištích asi časté a je to výsledkem špatného vedení, Ramba tam byla asi omylem. Napřed jako jelito málem vystřílí nějaké huliče a pak jde jako kráva skoro na popravu bez nejmenší obezřetnosti. Taclíka bych nepoznala, vůbec mi tam neseděl, spíš sedět v té hospodě jako nějaký strejda, ale policajt spíš nějakým omylem. Hlavní záhadou a prosím o vysvětlení, asi mi něco uteklo, jak původní podezřelý spáchal ve vaně sebevraždu podřezáním v prvním patře domu a byla krev až v přízemí, když tam policajti vtrhli. To by asi nějak reálně nešlo. Že by se podřezal a zase se vrátil do vany, nebo se podřezal za dveřma v přízemí a pak se šel naložit do vany? Ale né, fakt se mi to líbilo, nějaký mouchy to mělo, ale proti sračkám co se dnes produkují tak fajn. Jo a k tomu, jak někteří kritizují, že postava docenta volá jen jedno číslo, číslo svého nadřízeného, nebo se vyptává otce na věci, které by si mohl zjistit, jde se lžící na boty na seriového vraha, to mi teda přijde, že naprosto odpovídá postavě od reality odloučeného docenta, který se věnuje něčemu zcela jinému než kriminalistice v praxi.

Poslední hodnocení (345)

Spolu (2022)

10.03.2024

Kdo s koho (1990) (TV film)

08.12.2023

Rána pod pás (1981) (TV film)

07.12.2023

Mimořádný případ (1989) (TV film)

06.12.2023

Osmý div světa (1989) (TV film)

01.12.2023

Zatmění všech sluncí (1987) (TV film)

30.11.2023

Značka: Na dožití (1989) (TV film)

28.11.2023

Náledí (1982) (TV film)

24.11.2023

Každý milion dobrý (2016) (TV film)

20.11.2023

Reklama