Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (162)

plakát

Ach, ta láska nebeská... (2020) (TV film) 

Začátek zřejmě určitě hodně diváků odradil. Připomněl mi první díl Rodinných pout, nebo spíš nějaký sportovní přenos. Asi na to měli málo času. Uspávající kamera, přehršel epizodních rolí, Vondráček drze zpívající Matušku. Rozpadlo se to na prvočinitele. Ale zhruba od 20. minuty se začal rýsovat nějaký děj a dívat se na to už dalo. I kamera se zlepšila. Nakonec se z toho vyloupla hudební, přiměřeně naivní inscenace. A zazpívala i sama Eva Pilarová. P. S. Líbil se mi nápad s hvězdným obsazením.

plakát

Past (2020) (TV film) 

Zahrané skvěle, scenáristicky odbyté. Spousta dlouhých, popisných a téměř ilustračních záběrů. Přitom se neřešilo, jak to bylo s Jirkou, chybělo drama spojené s hrozícím trestem smrti, i samotná past sklapla nějak levně, rychle, bez napětí. Příběh jako by běžel někde na pozadí. Zuzana Stivínová to zachraňovala. A toho malého kluka mi bylo až líto.

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

To snad není možný!

plakát

To se ví (2019) (pořad) odpad!

Kozel zahradníkem.

plakát

Anděl Páně 2 (2016) 

Ježíšek, Marie a Josef v nebi? Trochu brzo, ne? Vica je dobračka, ale když Petronel skončí pod zámkem, vlastně jí to ani nevadí a vesele se baví s Uriášem. Proč falešní mikuláš, čert a anděl zacházejí tak daleko? Jak je chytili? Není trest pro Polívku spíš trestem pro ty švadleny, který přišly o práci? Co se stalo s klíčem od očistce? Proč se Uriáš a Petronel ke konci nepídí víc po jablku? Celej rok prodával Dyk párky před domem Vicy, ale když její dcera o párek projeví zájem, tak ji odbyde, že na sekyru nic nedostane? Ale jinak je pohádka docela hezká.

plakát

Bohéma (2017) (seriál) 

První díl jen potvrzuje, že Vladimír Javorský je skutečná hvězda. Jinak to nedrží pohromadě a korunu tomu všemu nasazuje zbytečný vypravěč. Musí dát hodně práce zabít tak zajímavé téma.

plakát

Jetelín (2016) (seriál) odpad!

Nepochopení principu sitcomového humoru bije do očí. Prostě to nějak splácáme a budeme programově srandovní, prdlí a tupí.

plakát

Žrouti (2016) (seriál) 

Co je hnusný, to je vtipný? Ani náhodou!

plakát

Dovolená v Protektorátu (2015) (pořad) odpad!

Tvůrci měli opravdu velký štěstí, že je ta rodinka nevytrolila. Simulace protektorátu, ve které chybí klíčový prvek, totiž strach o holý život, je výsměchem všem lidem, co to skutečně zažili.