Reklama

Reklama

VOD (1)

Epizody(64)

Obsahy(1)

Cyklus mikrokomedií se odehrává v obci Jetelín pár kilometrů za Prahou. Hlavními hrdiny jsou čtyři kamarádi, kteří společně vyrůstali ve čtyřech sousedících domcích. Dnes už je jim kolem čtyřicítky, většina si založila rodiny, ale pořád žijí blízko sebe, všechno o sobě vědí, několikrát denně se vídají, navštěvují a scházejí v hospodě. Pomáhají si a podporují se navzájem, taky si ale nezřídka lezou na nervy. (TV Prima)

(více)

Recenze (143)

LudwigG odpad!

všechny recenze uživatele

Jediný smích patří těm nešťastníkům, kteří účinkují v tak strašném "díle". Ubohost v papundeklových kulisách. Vydržel jsem se sebezapřením celý první díl, a jestli to "umělcům" samým nepřijde blbé, tak mě tedy bylo trapně za ně. Omlouvám se všem odpadům, které jsem udělil, protože Jetelín mi otevřel oči. ()

borohub odpad!

všechny recenze uživatele

Může mi někdo vysvětlit o čem v téhle sračce jde? Viděl jsem už ledacos, měl jsem masochistické období, kdy jsem koukal na nejhůře hodnocené filmy na csfd, bohužel ani tato zkušenost mě nepřipravila na takový shit. Zlaté štiky, tam se člověk aspoň skutečně někdy zasmál, tohle je prostě random posloupnost trapných scén. Tfuj. 0% ()

Reklama

gabin(a) odpad!

všechny recenze uživatele

Navrhuji zavést kategorii Megaodpad, nedá se to vydržet. Další džob pro hypotekáře v čele s Genzerem! Podle frekvence výskytu v TV snad hraje automaty, že má furt málo. Jen čekám, kdy se tam objeví královna hypoték Tereza Kostková! Po krátké přestávce, kdy se ÚDAJNĚ "stáhla do ústraní" (fakt to nebylo poznat) a věnovala se rodině - (výsledkem je rozvod) se už zase cpe absolutně všude. Jedete Studentem, vezmete si jediný časopis kromě Blesku, je tam! V magazínu novin v nabídce taky! Po dlouhé době pustíte Všechnopárty, opakování, chvíli se bavíte a pak přijde ona, utlemená, vysmátá, nedá se to poslouchat, ona by byla s to zhnusit mi i tu Francii. Už se bojím nejen pustit TV, ale i otevřít ledničku nebo popelnici. ()

mh.mail 

všechny recenze uživatele

10% — Že je Jetelín inspirován Čtyřlístkem, jsem se dočetl v jednom časopise (on tomu už název napovídá). Už tenkrát jsem nevěřícně kroutil hlavou. No, výsledek v žádném případě nepřekvapil. Viděl jsem dva díly a stačilo to. Nevtipné, nezábavné, plytké, o ničem. Až díky namixovanému smíchu člověk poznal, co autoři považovali za vtip. ()

Castrator odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak tohle je hodně hodně špatné. Velmi hodně špatné. Cca 185 odpadů z 200 hodnocení a dalších cca 5 jednohvězd hovoří jasnou řečí. Kdyby Jetelín nebyl tak zoufale trapný a nevtipný, retardovaného diváka by si asi našel, ale tady fakt není nic, proč by na to měl koukat "průměrný" televizní divák, ani divák retardovaný. Fraška. /// Po třech týdnech je hodnocení už osm set a poměr odpadu ještě vyšší. Viděl jsem asi sedm dílů a za těch 140 minut jsem nebyl svědkem jediného vtipu. Sitcom, mikrokomedie, aha. ()

Galerie (126)

Zajímavosti (1)

  • V epizodě je zmíněno, že Antoš (Radek Bár) má totálně sesmahlé chuťové buňky. V dalších epizodách je však jasně poukázáno na to, že chuťové buňky má. (VSVB)

Reklama

Reklama