Reklama

Reklama

Epizody(9)

Obsahy(1)

Luxus na talíři vs. Vaříme s Mírou. Snobárna vs. blafy. Robert Mikluš vs. Míra Hejduk. V novém seriálu Žrouti od společnosti Negativ (Kancelář Blaník, Autobazar Monte Karlo) se prolínají kuchařské osudy hrdinů obou obskurních kuchařských pořadů... Unikátní gastrositcom sledujte na internetové televizi Stream.cz. (StreamCZ)

Videa (1)

Trailer

Recenze (58)

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

Vyvrcholení vlastního seriálového universa, co si na stream.cz ironicky patlají pomocí parodií na kuchařské show a nutno říct, že funguje výborně, sice to nemá údernost kanceláře Blaník od stejného týmu, ale humor tam prostě je a takový zuřivý ochránce zvířat vyšetřující ztracení mláďátka mravenečníka je jednoduše zábavný. Problém nastane tehdy, kdy se klasický seriál promění do dalšího kuchařského pořadu, který je to nejslabší z celých tří seriálů a místo nějakého pořádného vrcholu zůstává jen pocit toho, že vám nějaký zákeřný holub nakálel přímo na kopeček vaší oblíbené zmrzliny a do toho vás svědí levý ušní lalůček. Promarněná příležitost. ()

zelvicka. 

všechny recenze uživatele

Takže nám vznikly tři seriály: Vaříme s Mírou, Luxus na talíři a Žrouti. Zhodnotil bych vzestupně: s Mírou - vyloženě kečupová omáčka, aby se Robertu Miklušovi vytvořil záporák. Míra je zastánce babicovského proudu vaření, a hází během pořadu různý hlášky, který nejsou vtipný. Především pak v každém díle pomlouvá Mikluše (stejně jako to dělal Babica s Pohlreichem, takže to je docela reálná věc). Jídla, který uvaří bych označil souslovím kekel z pekel. Luxus je naopak pořad pro kulináře milionáře, bohužel i když má jít o recesi, není to moc patrné. A pak tu máme tenhle opus, který zřejmě měl korunovat tyhle dva pilíře jakýmsi utkáním těchto dvou kulinářských souputníků. Co je dobrá věc, že začne hláškovat i Mikluš, který ke všemu i hraje, máme tu šílenou manželku a věrnou produkční s výtečnými orálními schopnostmi. Takže konečně ke dvěma falešným seriálům o vaření dostáváme nějaký humor, pointu. Pandu? Ne to nejde, to půjde veřejně. ()

Reklama

SHI-SHA 

všechny recenze uživatele

Úchylná úvodní písnička navodí skvělou atmosféru ujeté komedie, bohužel však dostanete jen zbytečně vážné drama o tom, jak Mikluš (kuchař z Luxusu na talíři) jí v zákulisí chráněná zvířata. Po třech dílech jsem to chtěl zabalit, jen zvědavost mě donutila pustit si další díly a musím říct, že čtvrtý a pátý díl už mají nějaký dějový obsah a seriál se dost zvedl. Jsem zvědavý, co přijde dál. Edit - přišlo jen hodně špatné a zbytečně šokující finále, takže nakonec jednu hvězdu ubírám. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„Rád vařím a vím, že to umím a holkám se to líbí…“ (Midi Lidi to zpívají zkráceně a tvrději…). No tak tento „kulinářský“ miniseriál stojí hlavně na vulgarismech, honění, žraní psů a soubojích dvou rivalů. Celková kvalita jednotlivých epizod je dost různorodá. Občas se u nich divák zasměje, ale většinou je tato parodie na „vaření“ dost trapná a některé hlody nebo situace, které se pořád opakují, časem přestanou být i zábavné. Robert Mikluš vs. Míra Hejduk však zaujmou jen velmi okrajovou skupinku diváků. Asi nejvíce mě pobavila Jana Plodková a v první epizodě Zuzana Stavná – která není kurva, ale ráda „uvolňuje“ všechny pány v dohledu… ()

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

"Hele, co je to za pičovinu, že žereš psy?" Tak se nám Stream.cz pokusil z popularity Roberta Mikluše a Míry Hejduka recyklovat ještě trochu sledovanosti a u mě to tedy po přetrpěných třech dílech skončilo. Tudy totiž cesta k mému žaludku nevede - pouze se to snaží vyvrhnout na světlo jeho obsah. Ale ten já nedám a víc než jednu hvězdu taky ne. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama