Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (214)

plakát

Agenti S.H.I.E.L.D. (2013) (seriál) 

Ze začátku jsem se na to díval vážně jenom proto, že jsem neměl do čeho píchnout a kvůli Jemmě. Sám sobě jsem se divil, co jsem schopný vydržet, ale zhruba od 10 dílu to nabralo na obrátkách a já se na to konečně s chutí díval tak jak se na seriály rád dívám (díl za dílem a za dva dny je po sérii). 1-10 díl za jednu hvězdičku, 10-22 čtyři hvězdičky. Docela se těším i na druhou sérii.

plakát

Ali G: Bling Bling (2001) 

Viděl jsem nějakou zkrácenou verzi (82 min), ale i tak to stálo za to... Tu jednu hvězdičku sráží snažení se (zvláště Borata) vyšperkovat humor ještě výš, což už trochu překráčí (moji) hranici únosnosti...

plakát

Americký ninja (1985) 

Americký ninja jedna aneb co všechno lze ukrýt do ninjovských rukavic. I přes plno chyb a nesmyslů dávám ***, protože se na to podívám rád i dnes.

plakát

Americký ninja 5 (1993) 

Když jsem byl malý, tak jsem u babičky ve videu střídal dvě kazety - Amerického Ninju 5 a Prince slunce. Obojí jsem strašně žral, ale když jsem se dnes díval znova na AN5, tak mě zdaleka tak nebavil... bohužel.

plakát

Američan (2010) 

Byl to takový nepříliš zajímavý ale dobrý film. Snímek, který mě nudil, ale utekl rychle. Drama, které mě moc nezaujalo, ale líbilo se mi. Prostě film na který si po půl roce nevzpomenu (nebýt Clooneyho tak ještě dřív), ale jsem rád že jsem ho viděl.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Andělé a démoni se mi líbily o moc víc než Šifra. Možná proto, že jsem tentokrát nečetl knihu a nečekal nějakou nádheru. Musím vyzdvihnout nádherné vizuální zpracování, které bylo pro mě u Šifry (v porovnání s knihou) veliké zklamání...

plakát

A proč já? (2005) 

Musím se přiznat, že jsem byl otrávený už z obalu a od filmu jsem čekal to nejhorší. Ale na konec se na to dalo dívat. Ne že by mě to nějak nadchlo, ale určitě se na to dá kouknout. Je to taková nekomereční romantika. Nevýrazné herce mi vynahradila slušná hudba.

plakát

Audience (1990) (divadelní záznam) 

Musím se přiznat, že jsem to viděl ve špatné kvalitě. Pavlu Landovskému jsem díky špatnému zvuku nerozuměl úplně všechno, a tak jsem určitě strádal. Nicméně tato nenáročná jednoaktovka umí pobavit... pan sládek byl prostě skvělý. Ale asi jsem už moc mladý na to, abych pochopil jedinečnost tohoto díla....

plakát

Austrálie (2008) 

Ačkoliv je tento film vážně nekonečný, tak mě nenudil. Hugha jsem měl rád už předtím a Nicole jsem začal mít rád už od klokanů. A jelikož je to "dvojfilm", tak jsem měl spoustu času si tuto hereckou dvojici (a nejen ji) spolu s krásnými záběry vychutnat. První konec byl parádní, ten druhý už o něco méně. Ale vím, že mé mámě by se to líbilo, takže dávám 4.