Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (57)

plakát

Johnny English znovu zasahuje (2018) 

Velmi jsem se nasmál, i když musím uznat, že tento typ humoru může být pro spoustu lidí trapný.

plakát

Kingsman: Zlatý kruh (2017) 

Akce super, ale kouzlo jedničky je pryč. Je to dlouhé, místy až trapné. Přesunem do Ameriky to celé ztratilo britský šarm.

plakát

Král Artuš: Legenda o meči (2017) 

Skvělá akce a úžasné přechody spolu s velmi dobře zvolenou hudbou. Místo tupých klišé je tu zábavná, nadupaná akční jízda. Dlouho jsem se rozmýšlel na 5*, ale něco mi tam k dokonalosti chybí. Asi největší překvapení tohohle roku.

plakát

Mumie (2017) 

Vizuálně hezké, rychle to odsýpá, ale za hodinu nebudu vědět o čem ten film byl.

plakát

Prázdniny pana Beana (2007) 

První půlka šíleně nudná a nevtipná, druhá půlka lepší, ale očekával jsem mnohem více. Za celý film jsem se skoro nezasmál a to mám Mr. Beana ve velké oblibě.

plakát

Strážci Galaxie Vol. 2 (2017) 

Nudná přehršel vizuálních efektů, bez špetky vtipu emocí nebo inteligentního scénáře. Nulová práce s postavami a ten konec WTF?

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Moc jsem od tohohle filmu nečekal a jsem příjemně překvapen, dobrá a chvílemi až mrazivá atmosféra, akce není mnoho, ale to vůbec není ke škodě. Michael Fassbender válí na plné čáře, jeho ďábelský klid se zařezává do morku kostí. A oproti Prometheovi je tu vše jasné a přímočaré.

plakát

Dunkerk (2017) 

Po dlouhé době film, který mě nadchnul. Krásné vizuální a akční scény, moc se tam nemluví což nechá vyniknout úžasné hudbě a absence trapných patriotických proslovů dělá z tohohle filmu opravdovou perlu válečných filmů. Rozhodně film, který chce vidět v kině.