Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (50)

plakát

Havel (2020) odpad!

Ne.

plakát

Vesničko má středisková (1985) 

Svěrák a Menzel, filmy v podání těchto dvou pánů prostě nejsou pro mě. Přesto byl tento jeden z lepších od nich.

plakát

Ani ve snu! (2016) 

Sem fanoušek parkouru, dlouhou dobu sem parkour i dělal a se spousty herci (parkouristy z filmu) se setkal a mám před nimi uznání jsou super, ale co není super, je film. Totálně sem nepochopil pointu filmu, strašně divně splácaný film. Jedna hvězdička za parkour a jejich představitele.

plakát

Občanský průkaz (2010) 

Hezky natočený film, který poukazuje na dobu a problémy doby před rokem 1989. Konec byl dle mého slabší a tak trochu mi nedával smysl. Jinak super snímek. Doporučuji.

plakát

Zachraňte vojína Ryana (1998) 

Jeden z nejlepších válečných filmů ne-li nejlepší válečný film, který byl kdy natočen. Steven Spielberg je prostě úžasný režisér a na tomto filmu je to jednoznačně vidět! Začátek, děj, konec.. Všechno je na tomto filmu fascinující. Tento snímek se jednoznačně zapisuje do mých TOP filmů, které sem kdy viděl. 10/10 Doporučuji.

plakát

Vzhůru do oblak (2009) 

Jeden z nejlepších animovaných filmů, který sem kdy viděl.  Doporučuji

plakát

Forrest Gump (1994) 

Film, který popisuje a ukazuje historické události, doplněné humorem, láskou, milostí a smutkem? Ano, ano.. Forrest Gump kterého sem poprvé viděl ve čtyřech letech mě nikdy nepřestane udivovat.. Film který mě za dvě hodiny 3x rozbrečel, nemohu nazvat jinak než... Filmový klenot . 11/10, můj druhý nejoblíbenější film.

plakát

Zelená kniha (2018) 

Přesně tyto filmy mám rád! :-D Historické, naučné, s dobrým příběhem, skvěle natočené, ale hlavně se do toho filmu vžijete!.. Film o rasových nenávistech v 60.letech v USA, doplněný humorem, skvělou hudbou a dalším.. Opravdu krásný snímek. 5* Doporučuji.

plakát

Sully: Zázrak na řece Hudson (2016) 

Jeden z mých oblíbených filmů podle pravdivé události o letecké "nehodě" z roku 2009. Úžasný herec Tom Hanks v hlavní roli a taky super režisér Clint Eastwood co chcete víc? 4* Doporučuji.

plakát

Četník ze Saint Tropez (1964) 

Toto je již legendární komedie s legendárním hercem.. Louis de Funésem. Doporučuji.