Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (11)

plakát

Kniha přežití (2010) 

KFC product placement a Bible. Denzel byl good, ale jinak nuda.

plakát

Tajemství staré bambitky 2 (2022) 

Ten, kdo napsal tuto "pohádku", tak si asi taky dal pořádný odvar z makovic. Dala by se z toho udělat dobrá drinking game, kde si dáte panáka pokaždé, když začnou zpívat. 104 minut promarněného života, které mi už nikdo nikdy nevrátí.

plakát

Rod Draka - Náplavomarka (2022) (epizoda) 

Prvních 20 minut byl pohřeb plný podivných dlouhých pohledů, který mi však nepřišel nějak zásadní pro celkový děj. No, a na konci epizody se v posledních 3 minutách událo několik důležitých věcí, u kterých kdyby člověk mrkl, tak mu uniknou.

plakát

Jednotky vesmírného nasazení - Série 2 (2022) (série) 

Dobrá komedie na odlehčení od brutálního světa, ve kterém se právě nacházíme. Steve Carell výborný, jako vždy. Mám však velkou výtku - moc vesmíru ani raket v této sérii neuvidíme. Snad se to zlepší ve třetí řadě.

plakát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Půlku těch postav neznám, ale film to byl skvělý. Možná bych dala 5*, kdyby mi to zahrálo na nostalgickou notu..?

plakát

Kingsman: První mise (2021) 

Čekala jsem komediální akční film, tak jako po vzoru předešlých dílů. Opak byl pravdou. Film je zasazen do období první světové války, kde se tajná královská služba teprve formuje. Skvělé obsazení i herecké výkony. Historické postavy nebyly tak daleko od pravdy (Romanovci, Mata Hari, Rasputin). Kingsman to skvostně osvěžil doplňujícími informacemi, které se děly v pozadí odehrávající se během války. Těším se na pokračování, které jistě přijde, soudě podle cut scény v titulcích.

plakát

Šéfkuchař na grilu (2014) 

Výborné komediální drama z kuchařského prostředí. Dokonale to vystihuje, jak je život šéfkuchařů náročný. Na konci však zjistíte, že jít si za svým snem se opravdu vyplatí. Více Scarlett Johansson by nebylo na škodu. Pokud vás vaření baví, po shlédnutí filmu doporučuji kuchařskou show/sérii od Jona Favreaua, kde vám ukáže recepty a postupy jednotlivých jídel z filmu. Bonusovými hosty budou i herci z Marvel Universe.