Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (552)

plakát

Přemluv bábu (2010) 

Jedna hvězda za Issovou, ale jinak je to blábol na entou. Házet všechny starší lidi do jednoho pytle mi přijde opravdu jako hnus. Navíc je to urážka všem, kterým totalitní režim zašlapal život v prach.

plakát

Karamazovi (2008) 

Začínám PS2: Až vás jednou vyděsí práznota vlastních citů a najednou poznáte sílu, bušící vám v hrudi pod kůží, pusťte si to. Neznám nic děsivějšího, co by odhalilo podstatu lidství. Každý z herců zaslouží si letmý úsměv, vstřícný úsměv při setkání na ulici a režisér i rušivý pozdrav. ......................................Tento film bych navrhla studentům jako alternativu ke knize. To podstatné by jim to dát mohlo, pokud ne, kniha by to těžko zvládla. Naprosto jedinečné, strhující a dech beroucí. PS.I po půl roce od prvního shlédnutí se k tomu vracím. Naprosto neskutečně živelný prožitek.

plakát

Autosalon (2005) (pořad) 

Po shlédnutí několika dílů s Josefem Vrtalem a Jiřím Dvořákem musím uznat, že jsem ještě neviděla tak zábavný pořad o autech. Nevím, co to přináší opravdovým fanouškům aut, ale pozorovat Vrtala, jak se snaží donutit auto jet do kopce na jedničku, zatímco ono má jinou představu, a Dvořáka, jak v létě přepravuje lyže, to mě baví.

plakát

Telefonát (2010) 

Olšovský dobrý, Brožová až tak moc ne, ale dalo se.

plakát

Brouk v hlavě (1969) (divadelní záznam) 

Rozhodně lepší než inscenace z roku 2002, ale škoda, že se nejedná o záznam z divadla, protože před diváky se herci zákonitě museli rozjet ještě víc. Oproti očekávání na mě nejvíc zapůsobila paní Slunéčková a paní Jirásková, a nikoli kdokoli z pánů.

plakát

Revizor (1998) (divadelní záznam) 

Hejtmanovi v podání Ivana Trojana by slušelo i větší divadlo, nebo alespoň chvílemi méně lidí okolo. Jinak ten konec Volencové se svíčkami neměl chybu. Melíšková výborná.

plakát

Anděl Páně (2005) 

Tak tomu se říká pohádka! Ani mě jako ostatní hned nenapadlo, že nebylo dost peněz. Já byla navývost spokojená.

plakát

Malá princezna (1995) 

Původní verze se mi líbila opravdu víc.