Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (552)

plakát

Princezna zakletá v čase (2020) 

Po dlouhé době pohádka, u které jsem se nenudila ani necítila trapně. Trochu více moderní dialogy nejsou až tak na škodu a navíc, princezna je opravdová-prostě princeznovsky nafrněná. Rozhodně se těším, až ji uvidím znovu. PS: Nemám ráda předabované slovenské herce, ale tady mi to ani nepřišlo na mysl. Zvedám o jednu hvězdu a dávám plný počet.

plakát

Volným pádem (2021) 

1. shlédnutí: Robina Ferra vnímám jako takové želízko v ohni. Tolik se o něm nepíše a nemluví, ale pravdou je, že on není jen komikem, co hraje ženské karikatury jak z partesu, civilní role ve Volném pádu nebo divadelním Bullovi jsou mistrovstvím všednosti. Vladislav Georgiev je takovým sluníčkem, které vám vyloudí na rtech nejeden úsměv. 2. shlédnutí: našla jsem víc skrytých vzkazů, Albert dal toho blba ještě šťavnatěji a Vava byl úžasně ulítlý fotřík......... Není to taškařice na první dobrou, ale někdy se zamyslet, je to správné a dobré pro nás.

plakát

Luptákův vlogísek (2019) (seriál) 

Hodnocení po shlédnutí šesté epizody. Musím uznat, že nejde úplně o humor na první dobrou, o to ale víc se u toho asi bavím. Albert Čuba jak je jeho zvykem zabil.

plakát

Princezna a půl království (2019) (TV film) 

Počáteční námět jak ty dva k sobě vlastně vůbec nepasují vypadal slibně, ovšem Egon mi to svým únosem královské rodiny pokazil a téměř hitlerovská i když nadsázka to poslala do kopru. Princezna byla pohledná, ale moc se neukazovala a Honza chudák, aby to zkoušel pořád dokola. Pohádka Korunní princ mě zaujala rozhodně víc.

plakát

Klec (2019) (TV film) 

Osamělost Květy Galové jsem nejvíc vnímala v okamžiku, kdy uklízí ze stolu servis. Přitom se ukáže být tak statečnou a nepřekonatelnou pro sígra Daniela Baxu. Záchvěvy lidskosti v něm předvedl K. Hádek na výbornou, stejně tak finální podobu sebe sama. Kdyby on nebyl taková svině, docela dobře se jim vedle sebe mohlo žít.

plakát

Svět pod hlavou (2017) (seriál) 

Velké překvapení na naše poměry. Budařovi bych nejradši šlápla do úsměvu, skvělý výkon. A protože nepatřím mezi ty, kteří vidí drobné nesrovnalosti, dávám plný počet.

plakát

Pravý rytíř (2016) (TV film) 

Scénář se docela povedl, ale dojem mi kazily kulisy s ohněm.

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) 

Neuvěřitelně praštěná pohádka, ale vtipná. A steampunk mám ráda.