Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (235)

plakát

Jak prosté (2012) (seriál) 

Pilot, a dál mě to nezajímá. Srovnání s britským Sherlockem se nedá vyhnout, ale nemá smysl - Sherlock je úplně jiná liga. Tohle je průměrná americká krimi, která jen převzala Doylovo jméno. Víc než cokoli jiného je to srovnatelné s Mentalistou, ale Jane je mi mnohem sympatičtější.

plakát

Bitevní loď (2012) 

Naivní, prostinké, plné klišé a logických mezer, ale nebere se to moc vážně a dá se u toho pobavit a vypnout.

plakát

Čtyřicítka na krku (2003) (seriál) 

Chytré a vtipné momenty střídají slabší chvilky, někdy se vtípky opakují nebo jsou příliš vykonstruované na efekt. Nejlepší je herecké obsazení.

plakát

Girls (2012) (seriál) 

Méně komerční, o to přirozenější Sex ve městě pro pětadvacítky. Každá z holek má své kouzlo stejně jako nekonvenční, lehce podivínské dialogy a situace, do kterých se dostávají. Paráda! *** Jak jsem s Girls vyrostla, dostávaly mě ještě víc. Feminismus, body-positivity, rychlé skvěle napsané dialogy, nutnost znát popkulturu a trendy, aby se člověk chytal. A finále mě rozsekalo. Jakoby úplně jiné, než člověk čeká, ale když se zamyslí, o to krásnější a lidštější. Každá z postav je častěji než ne někdy na průplesk - ale nejsme všichni? *** Fantastické herecké výkony, prostě všech. Ale pro mě nejvíc Adam Driver a Andrew Rannells.

plakát

Rango (2011) 

To nevadí, že se Hans Zimmer trochu opakuje, pořád (si) umí hrát!

plakát

Idiot na cestách (2010) (seriál) 

Vlastně to není skoro vůbec vtipné a Karl ani moc nehláškuje, ale pokud ho máte pod kůží po The Ricky Gervais Show, užijete si divy světa jeho očima a naschvály Rickyho a Stevea.

plakát

Derek (2013) (seriál) 

Nedovedu si sice představit, o čem by mohl být celý seriál, ale pilotu se nedá nic vytknout. Překvapilo mě, že jsem od prvního momentu viděla Dereka a ne Rickyho, a Karl ve své první hrané roli taky dobrý.