Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Poslední recenze (16)

plakát

V síti (2020) 

Na tento film jsem se podívala už dávno, s pocity že to bude nějaká ,,Česká" slátanina, a že to bude stát za velký kulový. Ale zmýlila jsem se, tento film podle mě má hodně do sebe. Už jen na začátku jsem cenila mladé dámy, které do toho dobrovolně šli a dokonce s nadšením že můžou pomoct nevinným dívkám, ale i chlapcům kteří toto prožívají, a jsou obtěžovány ,,predátory". Jelikož jsem se nenarodila včera, tak moc dobře vím že těchto predátorů je mnoho a stále jich přibývá, a to je na tom to nejhorší. Ale teď zpátky k filmu...Film (ačkoliv má hlubokou myšlenku a něco do sebe), mě ani tak moc nezaujal, většinu věcí co se ve filmu odehrává (jako například psaní predátorů a ,,hraní si" s nimi), už natáčelo tolik Youtuberů, že jsem nečekala od filmu nic nového. Jediný co mě velmi překvapilo byly fotky které dobrovolnice a celkově celej štáb udělalo, to musela být odvaha. I setkání s predátory bylo takové,...unuděné (až teda na scénu, kdy jedné dobrovolnice ruply nervy a zaútočila), čekala jsem třeba že by tam naběhl štáb a začal se jich vyptávat, proč to děláte? není vám blbě z toho? jste teď šťastný? apod. ale toho jsem se nedočkala. Celkově...v některých chvílích jsem si i myslela že je to nahrané...vůbec mě to totiž nepřesvědčovalo o tom že je to real. Nejvíc z filmu cením toho borce co se choval normálně, a přátelil se, ale zase mě zamrzelo, že jich neukázali víc, protože vím, že takových normálních kluků je víc a že jim víc takových napsalo/zavolalo, to mě docela nenadchlo, ale zase chápu, pointa filmu :lovení predátorů. Měla jsem i příležitost na necenzurovanou verzi filmů, a podle mě kromě fotek přirození , to v ničem výjimečnýho nebylo. Prostě kdybych to shrnula, film je na 3 hvězdy, není to něco na co bych se podívala jen tak, a není to něco čeho bych se klepala strachy, kdo jim zase napíše atd. Zároveň cením, že toto někdo udělal a pomohl tak hodně dětem s těmito problémy (podle zajímavostí, jsem se dokonce dočetla, že od publikování filmu, se mnoho dětí přiznalo a svěřilo že byly sexuálně obtěžovány) a cením i dobrovolnice a pointu celkově.

plakát

Oblast 51 (2015) 

Začátek nebyl vůbec špatnej, taková menší napodobenina ,,Záhada Blair Witch". Jenže, od 40 minuty, kdy už jsem se modlila ať se konečně něco děje s těmi ,,ufony", tak se moje modlitby splnily, ale ne tak jak jsem očekávala. Vše šlo najednou z kopce, ale to zdaleka není vše, nejvíc to vygradoval konec, to už jsem si fakt říkala SPOILER ,,to fakt hodinu a půl čumím na něco, co běhěm jedné minuty vcucne ty ,,návštěvníky" do nějaké lodi? " , jako...to už byla naštvaná i máma. Vůbec jsem ani nepobírala, že celá americká armáda, nedokáže chytit nějaké 3 malý děcka, natož zvládnou nějakého mimozemšťana. ,,Horor" to nebyl 100%, spíš takový menší drama, ale fakt menší.

plakát

Falco (2008) 

Jakožto Falcova fanynka už do malička, tento film hodnotím 5 hvězdy. Přímo briliantní herecké výkony Manuela Rubeyeho, kterej že se nejen trochu Falcovi podobá, ale perfektně ho i hraje. V určitých pasážích jsem ani nemohla uvěřit zda to jen hraje nebo to je opravdu on. Je škoda že hodně lidí nemá ani páru o Falcovi, byl to výtečnej zpěvák a tento film to ukazuje. V jedné chvíli zdrogovaná troska, v druhé hvězda, ano, takový on byl, cením že i toto tam ukázali, protože to k němu patří. Jediný co mě mrzí bylo přezpívané písně, to jsem fakt čekala originály od Falca. Když si tak čtu ty komentáře tady, je mi až smutno kolik lidí o něm nemá ani páru, něco si přečtou na wikipedii, poslechnou si ,,rock me Amadeus" a hned hodnotí film jednou hvězdou, protože na wikipedii to je jinak. Tento film přímo ukazuje jak žil po hudební stránce ale hlavně jeho osobní život, a jeho osobu jako takovou. Za mě nejlepší ,,životopisný" film.

Poslední hodnocení (232)

Gangy z Birminghamu (2013) (seriál)

14.05.2021

Livide (2011)

23.03.2021

Poltergeist (2015)

23.03.2021

Mučedníci (2008)

17.03.2021

Rychle a zběsile (2001)

12.03.2021

Oculus (2013)

10.03.2021

V síti (2020)

10.03.2021

Behind You (2020)

09.03.2021

Oblast 51 (2015)

08.03.2021

Reklama