Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Memphiská kráska

Memphiská kráska (1990)

Nejlepší film o letadle co může být. Za mě rozhodně pecka. Film je přesvědčivý, napínavý a celkově má takovou tu ww2 atmosféru. Díky filmu věřím a dokážu se vžít do situace, v jaké museli být, a to je dobře, to u filmů mám ráda. Velké plus rozhodně za výběr herců, všichni sympatičtí. Doporučila bych i lidem, co druhá světová apod. nezajímá, protože toto na 80. léta je pecka!

Jeepers Creepers

Jeepers Creepers (2001)

Za mě perfektní film, jeden z nejlepších co jsem viděla. Jeepers je jednoznačně jedna z nejlepších postav, co kdy byla stvořena, svým zjevem dokáže opravdu diváka dostat do husí kůže. Plus za hudbu která celý film doprovází, to tomu dává ty pořádný ,,grády", a celkově film má nádherný horrorový nádech. AKORÁT! (což mě mrzí) první půlka je o něčem, něco se děje, ale druhá půlka, to bylo jako kdyby to dopisovali narychlo a vůbec nad tím nepřemýšleli, i když jsem konec vůbec nečekala, mohlo to být lepší, ale jinak za mě topovka!

Telefonní budka

Telefonní budka (2002)

Upřímně, čekala jsem nějaký z takových těch Amerických Hollywoodských filmů kde bude vražda, casino, drogy, vražda, sex, vražda, a v hlavní roli Brad Pitt. ALE po shlédnutí....BUM...Jedna ulice, jedna budka, skvely opravdu skvely scenar a perfektni vykon Colina Farrella ! Film je napinavy...ma neskutecny spad, ani na chvilku vas nenecha vydechnout. Hudba je skvele zvolena. No a ColinF...nemam slov...naprosto uzasne lidsky zahrany, jak by asi reagoval kazdej clovek v podobny situaci. Snad po druhé v životě co jsem dokázala 80 minut sedět na prdeli nepřetržitě, ani pro jídlo jsem si nešla, a to už je co říct. Rozhodně topovka, zde je příkad toho že i z deseti dnů jde udělat skvělej film.

Falco

Falco (2008)

Jakožto Falcova fanynka už do malička, tento film hodnotím 5 hvězdy. Přímo briliantní herecké výkony Manuela Rubeyeho, kterej že se nejen trochu Falcovi podobá, ale perfektně ho i hraje. V určitých pasážích jsem ani nemohla uvěřit zda to jen hraje nebo to je opravdu on. Je škoda že hodně lidí nemá ani páru o Falcovi, byl to výtečnej zpěvák a tento film to ukazuje. V jedné chvíli zdrogovaná troska, v druhé hvězda, ano, takový on byl, cením že i toto tam ukázali, protože to k němu patří. Jediný co mě mrzí bylo přezpívané písně, to jsem fakt čekala originály od Falca. Když si tak čtu ty komentáře tady, je mi až smutno kolik lidí o něm nemá ani páru, něco si přečtou na wikipedii, poslechnou si ,,rock me Amadeus" a hned hodnotí film jednou hvězdou, protože na wikipedii to je jinak. Tento film přímo ukazuje jak žil po hudební stránce ale hlavně jeho osobní život, a jeho osobu jako takovou. Za mě nejlepší ,,životopisný" film.