Reklama

Reklama

Behind You

Trailer 1

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (20)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Sestry, které jsou už samy o sobě poněkud divné, jsou nuceny se nastěhovat k tetě, která je protivná jak pondělí, ačkoliv to se dá pochopit, protože u ní v domě bydlí strašidlo. V zrcadle. Překvapivě. Pak už stačí třikrát vyslovit formulku (kde už jsme to viděli) a zlo je venku. První, co mě uhodilo do očí, bylo neskutečně nesympatické obsazení. Ale budiž, říkal jsem si, hlavně a se straší. A to tak úplně nevycházelo. Taková ta příprava byla slušná. Barák dával solidní prostor, filtrovaný vizuál také nebyl úplně k zahození a nakonec i ten provařený zrcadlový duch se sem hodil. Jenže víc než cokoliv jiného se tu kecalo. Občas se tu objevil nějaký žánrový střípek, ale to spíš aby se neřeklo. Napravit to mohlo finále, ale během něho zhasla prakticky všechna světla. Samotného bubáka si člověk také moc neužije. Občas se mihne v zrcadlových střepech, ale jeho zjevení jsou naprosto nicneříkající a nudná. A takhle se dá vlastně charakterizovat celý film. 30% ()

BOURQUE 

všechny recenze uživatele

"Jednohubka“ so známymi prvkami, miestami až príliš snažiaci sa kopírovať klasické a známe šablóny. Tvorcovia by určite mohli viac variovať s príbehom, ako aj lepšie využiť možnosti daného domu. Z hereckej stránky mladé herečky sú dominantnejší. Otvorený záver, čo diváka už v podstate neprekvapuje. P.S.: Myšlienka, že s arašidovým krémom sa podarilo vyhnať zlého démona z tela mladého dievčatka, len na prvý pohľad sa zdá byť zaujímavým. Osobné hodnotenie:  69% (**) ()

Reklama

Flopik 

všechny recenze uživatele

Milujem duchariny tohto štýlu, no väčšinou bohužiaľ narazím na priemer alebo skôr podpriemer ako tomu bolo tu.Pritom to začalo naozaj dobre.Nejaký démon v zrkadle, ktorý sa chce dostať von.Áno je to obohraté ale to by mi vôbec nevadilo. Čo mi však už vadilo sú nulové lakačky (jedna sa ako tak dala) , démona neuvidíme v plnej forme čo je škoda pretože nevyzeral najhoršie no a klasicky tupé postavy ktoré vreštia. Jediný sympaťák tam bol ten chlap. Strašenie príde na konci ale tiež je to skôr len hľadanie malej kde nič poriadne nevidno . Slabé, slabé veľká škoda, potenciál to rozhodne malo. ()

SpicyNugget 

všechny recenze uživatele

Dvě sestry se po smrti matky nastěhují k tetě, která je ale tak trochu cáklá. Všude po baráku má rozmístění zrcadla, protože má pocit, že se dovnitř chce dostat duch… Zase omletá odrhovačka se zrcadly a duchu v nich. Nějak mě to nebavilo, zezačátku šel děj okamžitě na věc, vypadalo to skvěle, a pak se to zvrtlo, bylo to hrozně nezáživné. Žádná pointa, žádný děj a ani nápad. Mladší děcko bylo navíc tak tupé, že jsem mu v jednu chvíli tu smrt fakt přála. ()

Asia_Power 

všechny recenze uživatele

A já zas půjdu proti proudu ostatních hovnocení a ohovnotím to silně nadprůjemně, jelikož sem se u toho málem posrala. Všichni dva lidi, co čtou mé komentáře pravidelně (já a Alík) víme, že sem exkrementně zbabělej tvor, co se bojí prakticky všeho. Jasně, občas se často najdou "horory" u kterých se ani já nebojím, ale to většinou proto, že jde o strašlivé sračky a nebo tak zvané horory pro 12ti letý, co se pak cejtěj hrdě, že se nebáli. Krásný příklad It: Chapter Two nebo Annabelle 3. Jenže jak je někde zrcadlo, v tom zrcadle vlasatá, vychrtlá, scvrklá holka, navíc mrtvá a navíc je démon, tak máte skoro jistotu, že budu mít infarkt co čtvrt hodinu. A když jako bonus posedne menší, roztomilou blonďatou holčičku, která pak chce stůj co stůj opíchat svojí starší moc roztomilou blonďatou ségru, tak to už si vzpomínám na vraždící malou svini v, ještě normální, Annabelle 2, zrychleně dýchám a mám strach, že obě přijdou opíchat i mě. Nesnáším roztomilé děti s nožem jak z Halloweenu v ruce. Překvapivě už od dob Halloweenu. A navíc film lže. Bubáková nebyla za nima. Ta píča byla všude! Za nima, před nima, nad nima, pod nima, vedle nich a i v nich !! No tak to mi ho vyndej, kdybych ho měla...Mít v jedný ruce zrcátko, v druhý střep a čekat, kdy v něm spatřím bubu, abych se mohla bránit, to se radši teatrálně podříznu hned v první minutě. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama