Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (16)

plakát

V síti (2020) 

Na tento film jsem se podívala už dávno, s pocity že to bude nějaká ,,Česká" slátanina, a že to bude stát za velký kulový. Ale zmýlila jsem se, tento film podle mě má hodně do sebe. Už jen na začátku jsem cenila mladé dámy, které do toho dobrovolně šli a dokonce s nadšením že můžou pomoct nevinným dívkám, ale i chlapcům kteří toto prožívají, a jsou obtěžovány ,,predátory". Jelikož jsem se nenarodila včera, tak moc dobře vím že těchto predátorů je mnoho a stále jich přibývá, a to je na tom to nejhorší. Ale teď zpátky k filmu...Film (ačkoliv má hlubokou myšlenku a něco do sebe), mě ani tak moc nezaujal, většinu věcí co se ve filmu odehrává (jako například psaní predátorů a ,,hraní si" s nimi), už natáčelo tolik Youtuberů, že jsem nečekala od filmu nic nového. Jediný co mě velmi překvapilo byly fotky které dobrovolnice a celkově celej štáb udělalo, to musela být odvaha. I setkání s predátory bylo takové,...unuděné (až teda na scénu, kdy jedné dobrovolnice ruply nervy a zaútočila), čekala jsem třeba že by tam naběhl štáb a začal se jich vyptávat, proč to děláte? není vám blbě z toho? jste teď šťastný? apod. ale toho jsem se nedočkala. Celkově...v některých chvílích jsem si i myslela že je to nahrané...vůbec mě to totiž nepřesvědčovalo o tom že je to real. Nejvíc z filmu cením toho borce co se choval normálně, a přátelil se, ale zase mě zamrzelo, že jich neukázali víc, protože vím, že takových normálních kluků je víc a že jim víc takových napsalo/zavolalo, to mě docela nenadchlo, ale zase chápu, pointa filmu :lovení predátorů. Měla jsem i příležitost na necenzurovanou verzi filmů, a podle mě kromě fotek přirození , to v ničem výjimečnýho nebylo. Prostě kdybych to shrnula, film je na 3 hvězdy, není to něco na co bych se podívala jen tak, a není to něco čeho bych se klepala strachy, kdo jim zase napíše atd. Zároveň cením, že toto někdo udělal a pomohl tak hodně dětem s těmito problémy (podle zajímavostí, jsem se dokonce dočetla, že od publikování filmu, se mnoho dětí přiznalo a svěřilo že byly sexuálně obtěžovány) a cením i dobrovolnice a pointu celkově.

plakát

Oblast 51 (2015) 

Začátek nebyl vůbec špatnej, taková menší napodobenina ,,Záhada Blair Witch". Jenže, od 40 minuty, kdy už jsem se modlila ať se konečně něco děje s těmi ,,ufony", tak se moje modlitby splnily, ale ne tak jak jsem očekávala. Vše šlo najednou z kopce, ale to zdaleka není vše, nejvíc to vygradoval konec, to už jsem si fakt říkala SPOILER ,,to fakt hodinu a půl čumím na něco, co běhěm jedné minuty vcucne ty ,,návštěvníky" do nějaké lodi? " , jako...to už byla naštvaná i máma. Vůbec jsem ani nepobírala, že celá americká armáda, nedokáže chytit nějaké 3 malý děcka, natož zvládnou nějakého mimozemšťana. ,,Horor" to nebyl 100%, spíš takový menší drama, ale fakt menší.

plakát

Falco (2008) 

Jakožto Falcova fanynka už do malička, tento film hodnotím 5 hvězdy. Přímo briliantní herecké výkony Manuela Rubeyeho, kterej že se nejen trochu Falcovi podobá, ale perfektně ho i hraje. V určitých pasážích jsem ani nemohla uvěřit zda to jen hraje nebo to je opravdu on. Je škoda že hodně lidí nemá ani páru o Falcovi, byl to výtečnej zpěvák a tento film to ukazuje. V jedné chvíli zdrogovaná troska, v druhé hvězda, ano, takový on byl, cením že i toto tam ukázali, protože to k němu patří. Jediný co mě mrzí bylo přezpívané písně, to jsem fakt čekala originály od Falca. Když si tak čtu ty komentáře tady, je mi až smutno kolik lidí o něm nemá ani páru, něco si přečtou na wikipedii, poslechnou si ,,rock me Amadeus" a hned hodnotí film jednou hvězdou, protože na wikipedii to je jinak. Tento film přímo ukazuje jak žil po hudební stránce ale hlavně jeho osobní život, a jeho osobu jako takovou. Za mě nejlepší ,,životopisný" film.

plakát

Chladný jako led (1991) 

Takhle, na tento film se kouknout mě donutila mamka s nadšením že se mi to bude líbit a že tam jsou super hlášky, a...Není to nejhorší film na 90s léta, ale najdou se lepší. Na film jsem se koukla dvakrát, a to kvůli českému a originálnímu dabingu, a upřímně náš dabing stojí za hovno :D, ani se potom nedivím že má ta málo ohlasů pokud se na něj koukáte v čj. Film je rozhodně komedie, i v tom co má být ,,vážný" je to komediální, takže bych vyškrtla ,,drama" a nechala ,,komedie" samostatně. JÁ, jako milovnice 80s, jsem byla lehce překvapena hudbou, protože to nebylo vůbec špatný. Od Vannila Ice (jako každý naprosto normální člověk) znám jen Ice Ice Baby, a rozhodně mě překvapila kompilace songů od Vannia Ice. Samostatný film není špatný, ale častýma chvílama je to až k smrti nudný a nezajímavý. Prostě typický 90s film. Drop that zero and get with the hero!

plakát

Telefonní budka (2002) 

Upřímně, čekala jsem nějaký z takových těch Amerických Hollywoodských filmů kde bude vražda, casino, drogy, vražda, sex, vražda, a v hlavní roli Brad Pitt. ALE po shlédnutí....BUM...Jedna ulice, jedna budka, skvely opravdu skvely scenar a perfektni vykon Colina Farrella ! Film je napinavy...ma neskutecny spad, ani na chvilku vas nenecha vydechnout. Hudba je skvele zvolena. No a ColinF...nemam slov...naprosto uzasne lidsky zahrany, jak by asi reagoval kazdej clovek v podobny situaci. Snad po druhé v životě co jsem dokázala 80 minut sedět na prdeli nepřetržitě, ani pro jídlo jsem si nešla, a to už je co říct. Rozhodně topovka, zde je příkad toho že i z deseti dnů jde udělat skvělej film.

plakát

Pach krve (2021) 

Upřímně, film mě zaujal, myslela jsem si že t bude ubohé pokračování ,,pach krve" ale díky bohu zmýlila jsem se. Film není špatný, teda do půlky, pak to jde krásně z kopce a je to moc přeplácaný a domotaný, a o konci nemluvím, prostě, není to něco nad čím bych se klepala.

plakát

Memphiská kráska (1990) 

Nejlepší film o letadle co může být. Za mě rozhodně pecka. Film je přesvědčivý, napínavý a celkově má takovou tu ww2 atmosféru. Díky filmu věřím a dokážu se vžít do situace, v jaké museli být, a to je dobře, to u filmů mám ráda. Velké plus rozhodně za výběr herců, všichni sympatičtí. Doporučila bych i lidem, co druhá světová apod. nezajímá, protože toto na 80. léta je pecka!

plakát

Jeepers Creepers (2001) 

Za mě perfektní film, jeden z nejlepších co jsem viděla. Jeepers je jednoznačně jedna z nejlepších postav, co kdy byla stvořena, svým zjevem dokáže opravdu diváka dostat do husí kůže. Plus za hudbu která celý film doprovází, to tomu dává ty pořádný ,,grády", a celkově film má nádherný horrorový nádech. AKORÁT! (což mě mrzí) první půlka je o něčem, něco se děje, ale druhá půlka, to bylo jako kdyby to dopisovali narychlo a vůbec nad tím nepřemýšleli, i když jsem konec vůbec nečekala, mohlo to být lepší, ale jinak za mě topovka!

plakát

Becky (2020) 

Bohužel, Becky nepřesvědčila Culkina aby pokračoval v natáčení Sám doma, a tak to vzala do svých rukou. Je to dobrý Thriller, ale do horroru to má daleko. Třináctka, ze které se najednou stane vraždící stroj? Doufám že moje puberta bude probíhat podobně, i když mi je po 13. Na pobavení je to dobrý, ale není to něco u čeho bych se klepala strachy. Upřímně jsem to čekala lepší, a víc...hororovější? když teda je žánr ,,horror". Plus dávám za ty super udělátka, co si Becky vyrobila, rozhodně vyzkouším :D

plakát

Pach krve 6: Krvavý hotel (2014) odpad!

Viděla jsem všechny díly, ale toto...to bolí. Takhle zkazit můj oblíbený horror/krvák, říkejte si tomu jak chcete. Začátek ujde, normální seznamování s hlavníma postavama, ale pokračování? to je jak kdyby to psalo moje 10ti leté já. Je sice pěkný že příběh je něco jiného než předchozí díly, za mě plus, ale aby tvůrci zapadli do doby co musí přidat? Erotické scény. Prostě musí, aby byli ,,in". Nevadilo by kdyby tam byla jedna, max dvě, ale rovnou 5-6? To není horror, ale pomalu film pro dospělé. Za mě obrovské zklamání, doufám že dalšího dílu se nedožiju.