Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Obsahy (4)

Dračí princ - Book 4: Earth

Dračí princ - Book 4: Earth (2022) (série)

Po 2 letech od bitvy na Storm Spire se Viren opět probouzí ze své smrti díky své dceři, která se ho pokusí udržet naživu za každou cenu. Mezitím království Katolis a říše Xanie panují v míru a harmonii. Po odchodu Rayli se však Callum nemůže z odchodu své lásky vzpamatovat a jeho bratr Ezran i jeho přátele se mu snaží jakkoliv pomoct. Oni, ale i celá Xanie však netuší, že zlo chystá další úder.

LEGO Star Wars: Hrůzostrašné historky

LEGO Star Wars: Hrůzostrašné historky (2021)

Po událostech Star Wars: Epizoda IX - Vzestup Skywalkera (2019) musí Poe Dameron a BB-8 nouzově přistát na sopečné planetě Mustafar, kde se setkají s chamtivým a podmanivým Graballou Huttem. Šéf zločinu koupil hrad Dartha Vadera a renovuje ho na první all inclusive luxusní hotel inspirovaný Sithem. Zatímco Poe, BB-8, Graballa a Dean (odvážný a statečný chlapec, který pracuje jako mechanik Grabally) čekají na opravu svého křídla X, vydají se hluboko do tajemného hradu s Vaderovým věrným služebníkem Vaneé.

Star Wars: Vize

Star Wars: Vize (2021) (seriál)

Sedm japonských anime studií přináší svůj jedinečný talent a perspektivu do „Star Wars: Visions“ – sbírky krátkých animovaných filmů, které jsou streamovány výhradně na Disney+. Těmito anime studii jsou: Kamikaze Douga, Geno Studio (Twin Engine), Studio Colorido (Twin Engine), TRIGGER, Kinema Citrus, Science Saru a Production IG. Každé studio používá své vlastní styly animace a vyprávění k realizaci vlastních vizí Předaleké galaxie daleko, daleko odsud.

Boku no Hero Academia the Movie 3: World Heroes' Mission

Boku no Hero Academia the Movie 3: World Heroes' Mission (2021)

Hlavní protagonista Izuku Midoriya je neprávem obviněn za krutou masovou vraždu. Je jen na něm a jeho přátelích očistit jeho jméno a zjistit pravého viníka. Objevil se také nový záporák Flect Turn, který chce nastolit „spásu světa“. Aby toho dosáhl, vypouští do ulic Japonska jedovatý plyn. Je jen na Midoriyovi a jeho přátelích zastavit novou hrozbu a zachránit občany Japonska od nebezpečí.

Reklama