Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi
  • Drama

Oblíbení skladatelé (5)

Daft Punk

Mí největší oblíbenci na poli hudby. Každé z jejich alb je mistrovské, plné nesmrtelných klasik. Mojí obrovskou lásku k elektronické hudbě jsem si vybudoval právě díky Daft Punku - a můžou za to ti dva šikovní Francouzi! Je les adore.

Sia

Sia

Pop Music Queen ♡

Low Roar

Famózní hudební skupina, která se velmi rychle stala jednou z mých nejoblíbenějších. Existenci skupiny jsem odhalil díky mistrovskému video-hernímu zážitku jménem Death Stranding, kde Low Roar a jejich excelentní kousky zazněly v plné kráse. V kráse, která byla také z velké části podpořena úžasnou herní atmosférou. Překrásný hlas Ryana Karazijy (nechť je mu země lehká) mě vždy dojme a donutí mne zamyslet se nad životem. Každá jejich skladba je mistrovské dílo a já jen doufám, že více lidí objeví jejich kouzelnou hudbu. Miluju to.

Ennio Morricone

Geniální hudební skladatel, jehož fantastické kousky mě nikdy nepřestanou udivovat.

Vladimir Cosma

Cosma a jeho tvůrčí dovednosti byly pro mě vždycky takovou jakousi záhadou. Nikdy jsem nedokázal pochopit, jak je někdo schopen stvořit tolik neskutečné hudby, tolik nezapomenutelných melodií. Skutečný mistr a génius, kterého velmi oceňuji. Jeho tvorbu miluji stejně tak hodně, jako tvorbu šviháka Morriconeho.

Časové pásmo bylo změněno