Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (10)

plakát

Talisman (2012) 

Jako holka oceňuji každý tak trochu "hloupý" film, u kterého se můžu beztrestně vymarodit a dostat z horeček, kdy je moje hlava v delíriu a jeidné po čem touží je bezmezná romantika. Na zápisník jedné lásky mi stačí rýma, na Talisman si počkám s angínou.

plakát

Sněhurka (2012) 

Fascinující...jen zatím nevím jestli dobře nebo špatně a jestli dát dvě hvězdy či čtyři.

plakát

Hunger Games (2012) 

Neznala jsem. Od začátku předvídatelné, zdlouhavé. Bylo jasné v jakém pořadí postavy zemřou, jak se budou chovat a dokonce jak zemřou - hlavní hrdinka přeci nikoho nemůže zabít jinak, než při ochraně desetileté černošky (!!) atd. Ztracené tři hodiny mého života, které mi nikdo nevrátí. A když to všichni přirovnávají k Twilight, tak já tedy taky - tam jsou aspoň hezčí lidi. Uf.

plakát

Signál (2012) 

Dva malí podvodníčci z velkoměsta přijedou na vesnici a ikdyž předtím jen troškařili, nabídne se jim z nenadání větší kšeft, který si pohraje s jejich morálkou. Jeden se zamiluje do místní mladé krasavice a ten druhý si začne s manželkou místního boháče, který rád střílí z brokovnice, nakonec následuje ponaučení, trest a happyending...Bobule se mi líbili...ale ne, počkat...spletla jsem si jméno...tentokrát se nový film s Hádkem jmenuje Signál. Aha. Kdyby byl snímek originální alespoň na poli režie, střihu, kamery...čehokoli, šla bych s hodnocením výš. Ale je to jen podle příruček nalajnovaná práce bez jediné invence. Jako by si někdo odskočil v létě od režírování dílu ulice na vysočinu a natočil podle stejných kritérií tohle. Některé záběry jsou vysloveně ně dlouhé a o ničem a o tom hovoří i pro tak prostý příběh skoro nesnesitelná dvouhodinová stopáž. Hádek je typický, Dyk tak nesnesitelný floutek, jak to dokáže jen on a Roden je prostě Roden. A Eva Josefíková prostě není Tereza Voříšková. Sorry.

plakát

Nepolíbená (1999) 

na tehle film proste musite mit spravny vek 13 let...a ja ho pred sesti lety mela..taze tri hvezdicky jenom proto, ze sem si ten film dokazala poustet se svoji kamaradkou porad dokola...a dokola...a dokola...dekuji ti boze za dospelost:)

plakát

Serenity (2005) 

Prosim, nehodnotte tenhle film bez toho aby ste videli i serial Firefly. Uznavam, ze kdybych ff nevidela, nehodnotila bych zdaleka tak vysoce...ale je to neco jako sbohem pro vsechny fanousky...je to drazsi dvoudil obleceny do havu celovecerniho filmu. Nesedi mu to. Aspon ne prilis...legrace ubylo a akce pribylo...neni to vzdy na skodu...ale...proste ten film vyresil vetsinu problemu ktere mely pokracovat i nekolik sezon, proto byl taky chvilema zmatecny. Stejne musim smeknout pres Jossem:)

plakát

Léto s kovbojem (1976) 

uz jenom za ty kravy v okoli musim dat ctyri:)

plakát

Co je šeptem... (2005) 

chvilku jsem vahala jestli nemam dat tri, ale pak me doslo, ze tenhle film, ac pekny a i mistama chytry, neni nic co bysem si pustila nemocna nebo jenom kdybych potrebovala zlepsit naladu. Proste sem to videla, pobavila se (vice mene) a nejspis uz to nikdy neuvidim...a vubec mi to neni lito...