Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (37)

plakát

Wonder Woman 1984 (2020) odpad!

Fuuh, za CGI utratili asi tak 30Kc. Kvalita jak rodinna pouta. Ostuda a hnus!

plakát

Expanze (2015) (seriál) odpad!

Moc špatný. Herci zoufalci, dialogy zoufalé. Ale ty vole, ta fyzika naprosto chybí. Strašná blbost, fakt, alespoň základní školu mohli tvůrci udělat.

plakát

For All Mankind (2019) (seriál) 

Huh, to byla jizda. Prvni cast takova vlaznejsi, ale ta druha, holy shit, to bylo neco. Tohle nema chyba. Pro nekoho jako ja, kdo miluje techniku a fyziku je tohle pozehnani. Pratele konecne, konecne si filmari najali fyziky!!! Ano, zadne zvuky ve vakuu! Konecne! Je to nadherne natoceny, ty sceny se skafandrama, ve vesmiru, fakt nadhera. Osobne to za letosek asi stavim na prvni misto, tesne nad mandoloriana.

plakát

Star Wars: Vzestup Skywalkera (2019) 

No ty vole, tak to teda ne. Jak muze nekdo takhle dojebat cele me mladi? To je jak kdyby vam nekdo honil pod stolem a pak jste zjistili ze to byl vas bracha. Zoufali herci, dialogy jak z Dallasu. Je to hnus jak Disney dokazalo znicit takovy kult.

plakát

Gravitace (2013) 

No to se na mě nezlobte, ale tohle je vrcholová blbost za šílené peníze. Hej jou, letí na nás trosky, beru Sojuz a letím si to k Číňanům, sakra, jsem přivázaná za padák. V pohodě, mám šroubovák a ten Ruskej skafandr mi docela padne, né, tu chladící kombinézu co se dává pod skafandr nepotřebuju. Wow, vzrůšo, nezapomínejte na mojí mrtvou dceru. Čínská loď, jů, zkusím zmáčknout třeba 3 tlačítka z těch stovek co tu jsou a poletím domů. Super, letím domů! To jako fakt? Velebte si to jak chce, ale je to dobře natočená blbost se spoustou nesmyslů a trapných emocionálních výjevů.

plakát

Perníkový táta (2008) (seriál) 

Teda, tenhle seriál má pořádnou sílu. Naprosto perfektní přerod od pana-učitele-ze-střední, po monstrum-co-ničí-vše-okolo. Vše ale divák naprosto chápe, vidí důvody, chápe jak Heisenberg přemýšlí. Opravdu ucelená podívaná od začátku do konce, žádný šílený zvraty jako v LOST, nebo plochost, jako v DEXTROVI. Každá série přichází s něčím novým, zábavným. Posledních 5 dílů už byla jízda na horské dráze s perfektním koncem.

plakát

Revoluce (2012) (seriál) odpad!

Hrůza! Něco tak utahaného a nudného jsem dlouho neviděl. Více jak pilotní díl jsem nezvládnul. Jestli je něco úpadek scenáristiky, tak je to tohle.

plakát

Schindlerův seznam (1993) 

Opravdu pěkný film, ale Schindler je vykreslen velmi nepřesně. Chápu, že je to film hrající na emoce, jenže pravda by se nikdy neměla pudrovat a zamaskovávat. Neupírám Oskaru Schindlerovi jeho zásluhy, avšak jeho úmysly byly spíše ekonomické, než humanitární a to je zde výrazně zkresleno!

plakát

Bídníci (2012) 

No já nevím. Je to naprosto perfektně technicky zmáknuté. Říkám si, škoda, že je to muzikál. Ten zpěv byl hrozný, z toho mě opravdu bolely uši. Anne Hathaway mi přijde naprosto tragická, dal bych jí pecku mezi oči, naštvala mě! Tak krásný příběh, ale tohle mě zklamalo. Pro mě neuvěřitelně otravná Helena Carter mě mučila skoro 3 hodiny. Opravdu nádherně natočené, zbytek bída a to je škoda!

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Tak tohle mě tedy bavilo! Tarantino je opět nekonvenční a originální. Nehledal bych v tom vědu, člověka to prostě baví a supr hudba k tomu, nic víc jsem v tu dobu nepotřeboval.