Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (10)

plakát

Meg 2: Příkop (2023) 

Jop, tahle věc....... tahle věc. Co k tomu říct... Tenhle film jde popsat jako kdyby studio Asylum dostalo větší rozpočet na dalšího Megažraloka. Víc netřeba říkat.

plakát

Policie Modrava (2011) (seriál) 

Kdyby jste odstranili všechny detektivní, dialogové, rádoby vtipné a Šumavu dehonestující  pasáže, tak je to moc hezký sestřih záběrů na malebnou Šumavskou přírodu. Za to je ta jedna hvězdička. Jinak je to absolutní selhání od scénáře po herecké výkony.

plakát

Mission: Impossible Odplata - První část (2023) 

Král akce opět nezklamal, vše je nápadité a oku lahodící. Nebál bych se dát celému filmu 90%. Kromě příběhu, který ale stejně nikoho nezajímá, takže jeho lacinost vůbec nevadí.

plakát

Indiana Jones a nástroj osudu (2023) 

Ani po měsíci nevím. Byl jsem na premieře a nemohu říct, že jsem se nudil. Spíš jsem byl na konci takový... prázdný. Ten film všechno dělá průměrně a mně to je líto, šlo to totiž lépe a já jsem mohl z kina odcházet i s něčím jiným, než se zvláštním pocitem z finální akční scény, která byla neplánovaně vtipná svojí absurditou. 50% celý film, kromě odfláklých speciálních efektů, které dostávají s bídou 35%.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Co na tomhle stálo 500 milionů opravdu netuším. Pokud to ale měl být hnusnej šedivej filtr, nepřehledná choreografie, laciný bitvy, debilní scénář, ten kretén, kterýho napadlo, že všechny postavy budou vypadat stejně, úžasný anglický název Medival, ten ODPORNEJ CGI LEV a v neposlední řadě ten retard s roztřesenou kamerou, kterýho by měli zaměstnat v továrně na máslo, aby jim zvýšil produktivitu, tak gratuluji. Pokud to dali za tohle, tak dokázali vyhodit 500 milionů do kanálu a to se povede jen málokomu.

plakát

Vraždy v kruhu (2015) (seriál) 

Hodnotím podle pouze jednoho dílu, ale jako detektivka to není zas tak špatné (samozřejmě například případům 1. oddělení to nesahá ani po paty) Bohužel pak přijdou věštecké a ezo prvky, které jsou tam naházené, jako kdyby si scénáristi každých 5 minut vzpoměli, že píšou něco s ezo prvky, takže v naprpsto nesmyslných momentech nějaká postava vykřikne něco a hvězdných znameních, nebo o povaze podle zvěrokruhu a to ten seriál hrozně sráží dolů. 55% jako detektivka a 15% jako detektivka s ezo prvky

plakát

Ant-Man a Wasp: Quantumania (2023) 

Rádoby rodinné momenty, pád do říše Quant, vtipy o dírách, Bill Murray, backstory, MODOK-jediný neplánovaný vtipný moment, nuda, nuda, asi jsem v kině zrovna usnul, záporácký monolog, rádoby velký souboj, vcelku zajímavý souboj jeden na jednoho a KONEC. Do kina jsem šel s očekáváním a odešel naprosto znuděný. Dvě hvězdy za představení nového v celku zajímavého záporáka a za finální souboj. Bohužel žalostný podprůměr

plakát

Moonfall (2022) 

Vědci mlátí hlavou o zeď a scénáristi brečí, ale já jsem se královsky bavil a dostal jsem přesně to, co jsem očekával. Skvělá destrukce, výborné speciální efekty a... Tady seznam dobrých věcí končí. Pokud tedy čekáte cokoli jiného, budete zklamáni. Pokud, ale rádi sledujete jak země hoří, budete nanejvýš spokojeni. 90%-Vizuální efekty 50%-Herecké výkony 15%-Příběh

plakát

Cuphead na scénu! - Série 2 (2022) (série) 

O trochu slabší než první řada, ale stále šílené, ztřeštěné a zábavné. Klady: výborný humor, více bossů z původní hry, animace (tak ne asi), hudba Zápory: málo ďábla, některé díly jenom zbytečně natahují délku seriálu, předposlední dvě epizody. Cuphead a Mugman se vrací v plné síle a i přes pár nedostatků druhou řadu doporučuji a těším se na třetí řadu.

plakát

Smrtonosná past: Opět v akci (2013) 

Tuto sérii výborných akčních filmů, které mě provázely celé dětství, se rozhodli rozšířit o další díl, který nedosahuje kvalit nejen předchozích dílů, ale i jakéhokoli novodobého akčního béčka, o které dnes zakopáváme na každém kroku. Ale teď k recenzi: Film samotný začíná tím, že John McClane hraný Brucem Willisem přijíždí do Moskvy, aby našel a zachránil svého syna. Film působí až do závěrečných titulků neskutečně utahaně a nudně, hlášky vymizely a pocit že hlavní postava John je zranitelný taktéž. Celkově, když se nad tím zamyslím, film se točí hlavně kolem jeho syna, se kterým nemá žádnou chemii a působí jako dva terminátoři postrádající jakékoli emoce, díky kterým bychom se mohli s nimi ztotožnit. Bruce Willis celkově působí, že hraje pouze pro peníze na složenky. A abych vám to nevyspoileroval, tak nemůžu popsat konec, který je jenom smutné připomenutí toho, že líp už bylo. Závěrem tedy řeknu, že jestli chcete solidní akční film podívejte se na radši na nějaký ze starších dílů.