Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Drama

Recenze (181)

plakát

Interstellar (2014) 

Tvorbu Christophera Nolana jsem znal jen z jeho trilogie o Temném Rytíři. Až teď proto objevuju, jak brilantní režisér to je a Interstellar je jen další ukázkou, že tomuhle řemeslu rozumí. Skvěle zahrané postavy, skvělý námět, skvělé efekty a celkové zasazení. Konec to celé jen potrhnul. Jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděl.

plakát

Harry Potter a Kámen mudrců (2001) 

Klasika z dětství. Krásná pohádková atmosféra, kterou čas od času prolínají temnější pasáže, které krásně dotvařují kouzelnický svět, který si nelze zamilovat. Povinost snad pro všechny.

plakát

Slippin' Jimmy (2022) (seriál) odpad!

Jsou jen 2 otázky, které po dokoukání mám. Pro koho je seriál určený? A proč?

plakát

Batman vs. Red Hood (2010) 

Tohle by měl vidět každý fanoušek Red Hooda aby pochopil o čem ta postava doopravdy je. Stál jsem si, stojím si a budu si stát za tím, že tento animák obsahuje jedinou správnou adaptaci Jasona Todda jako postavy. Povinost pro jakékoliv komiksové fanoušky.

plakát

Madam Web (2024) 

Takovouhle porci fekálií jsme si hned na začátek roku opravdu nezasloužili. Od nezajímavé a špatně zahrané hlavní postavy až po ještě komičtější vedlejší postavy, kde jsou k smíchu leda tak herecké výkony. 1 hvězdu dávám za Sydney Sweeney v oblečku školačky. Asi jediný důvod, proč jsem u toho vydržel až do konce.

plakát

Superman/Batman: Veřejní nepřátelé (2009) 

Pro mě kultovní animák z dětství, na který jsem rád zavzpomínal. Skvěle ukázaný vztah mezi Batmanem a Supermanem. Doporučuju i těm, který nejsou největší komiksový znalci. Perfektně se chytíte a i poznáte nové postavy.

plakát

My děti ze stanice Zoo (1981) 

Příběh Christiane, která se z nevinné holky vyvine v závislačku na LSD a Heroinu ve vás přece jen něco zanechá. Nechutně natočené scény, kde se drogy berou vás zase přesvědčí, že takové aktivity nechcete nikdy provozovat. A tohle za mě dělá film dost dobře. Na druhou stranu je vyprávění neuvěřitelně pomalé a u některých pasáží se vyloženě nudíte. Za zhlédnutí to určitě stojí. Jako film už to ale tak dobré není.

plakát

Volejte Saulovi (2015) (seriál) 

Těžko se slovy popisuje, jak dobré Better Call Saul je. Emocionální dopad, který na mě seriál měl jsem nezažil už strašně dlouho a došlo mi, že jsem se s postavami zžil do takové míry, že jsem je u finální epizody nechtěl opustit. Způsob, kterým se 2 hlavní linky postupem času krásně propojí je fenomenální a je mi až smutno, že už nikdy neuvidím nic takové, jako bylo Better Call Saul...

plakát

Saltburn (2023) 

Neměl jsem nejmenší tušení co od toho čekat. A tak jsem ani nemohl být zklamaný s tím, co jsem dostal. Postavy jsou zajímavé, dobře zahrané a až na některé trochu wtf momenty a finální plot twist je to fajn podívaná.