Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Horor
  • Krimi

Recenze (153)

plakát

Velký Gatsby (2013) 

Ultimátní kýč, bohužel až za hranicí únosnosti, byť technicky a herecky dokonalej, tak po čase až otravnej.

plakát

Nebezpečný cíl (2008) 

Béčková story, která nenabízí nic, čím by dokázala nějak zaujmout. Co dostanete, tak je pár nikterak originálních akčních scén, přefiltrovanej vizuál a ošoupanej Cage vypadající jako dlouholetá smažka na heroinu s už klasicky otřesným hárem na palici. Schéma příběhu je klasický, ničím nepřekvapující a v podstatě i dost iritující. Začátek nevypadal zas tak hrozně, ale čas se do filmu zakous a jeho postupem jako by ukusoval kusy jeho mozku a dělal ho čím dál tím hloupějším, až z něj nezbylo vůbec nic. Konec už pak působí jako špatnej vtip.

plakát

Hon (2012) 

Další klenot, kterej mě přesvědčuje, že severská kinematografie by donutila i bandu veselých klaunů k rituální masový sebevraždě v důsledku těžký deprese z ní vzešlý. Film je to v podstatě jednoduchej, psychicky ale drtí mozek jako pancéřová pěst, takže si připravte prázdnou zeď do který se vám na konci jistě bude pohodlně koukat.

plakát

Děsnej doják (2006) odpad!

Tohle je tak zasraně zkurvená vyjebaná sračka, že autoři by si zasloužili smrt tim nejhorším způsobem - připoutáním k židli a pouštěním tohodle hovna pořád dokola, dokud prostě nechcípnou.

plakát

The Collection (2012) 

Extrémní Bruntál a solidní pumpovač adrenalinu. Je to sice přehnaný víc než žid hajlující na masovým hrobě v koncentračním táboře, ale má to fakt styl a koule. Rozhodně doporučuju všem fanouškům pořadnýho masokombinátu.

plakát

Návrat do Silent Hill 3D (2012) 

Bylo pro mě utrpením sledovat tuhle hromadu hoven. Režisér si asi dělá prdel, protože to co natočil je tak strašně špatný, že si nedokážu představit jak by to mohlo bejt ještě horší.

plakát

Nespoutaný Django (2012) 

Do kina jsem nečekal, protože bych to nevydržel, takže v rámci prokrastinace jsem využil situace a vyzkoušel screener, kterej byl nakonec kvalitou vejš než většina normálních dvd ripů. Každopádně kino je i tak jasný. Rozhodně jeden z nejlepších filmů roku. A to i přesto, že tenhle (nebo spíš už minulej) rok vyšlo dost kvalitních věcí. Tarantino baví a vždycky bavil. Mám pocit, že i kdyby natočil film, kterej trvá celej den, tak to nebude nuda. On je prostě velký dítě s kamerou, co si rádo hraje. A mluví, a mluví a mluví. Django Unchained je prostě typickej Tarantino. Kecy, kecy, kecy, brutalita, parádní soundtrack, skvělý postavy, monstrózní obsazení a hlavně ultimátní zábava se všema těma odkazama, vtipama a prostě všim co k němu patří. Zklamání se rozhodně nekoná.

plakát

Temný obraz (2006) 

Jedinej pravej Dick, Linklater pochopil.

plakát

Noc s nabroušenou břitvou (2003) 

Ten konec to fakt drtí strašně, to je prostě demence, ale to co se děje předtim je paráda (myslim, co se týče zpracování). Atmosféra je kvalitní, styl kterým to Aja točí mě baví, vizuál je super a hudba sedí perfektně a myslim, že i fandové nějakejch těch brutalit si přijdou na svý. Celkově tak 70%, ale to hlavně kvůli tomu konci, kterej mě hrozně nasral, vzhledem k tomu, že to nedává vůbec smysl a jediný, co to dělá, tak že to ničí předchozí děj. Přijde mi jak kdyby to tam bylo napasovaný navíc, aby se trochu prodloužila stopáž.