Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Horor
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný

Recenze (353)

plakát

3% (2016) (seriál) 

Chytlavý dobrý seriál, má spád a je vidět, že i jinde než v Evropě, nebo USA či v Koreji se může vylíhnout dobrý nápad a i s malým rozpočtem ho zrealizovat.

plakát

Hluboko v lesích (2000) odpad!

Zoufalost.Není co hodnotit,protože je na tom filmu všechno špatně.

plakát

Dnes v noci v lese nikdo nespí (2020) 

Na Polsko dobrý,ale stálo to jen na krvavých záběrech a dějově slabé,ale dalo se na to dívat.Pokračování u takových filmů je ale většinou průšvih.

plakát

V zajetí kouzel (2015) (seriál) 

Hlavní postava Quentin se občas chová jako zabržděný retard, kterému chybí jeho prášky na chápavost. Pro nějaký pokrok se vůbec nesnaží a trvale čumí jako pitomec co zapomněl mluvit a právě se to naučil. Na triky to není špatné, ale má to strašně pomalý děj.Spousta plkání jak kdyby se tvůrci snažili nasekat co nejvíc dílů a řad aby vyčerpali přehnaný rozpočet.

plakát

Ve vysoké trávě (2019) 

Trochu zmatené i praštěné.Chování postav občas chyběla logika.Námět zajímavý,ale dalo se z toho vytěžit víc a zanést tam trochu logiky.

plakát

Betaal (2020) (seriál) 

Námět by nebyl špatný,ale špatně zpracovaný.Hned začátek úplně špatně,když se vše odehrává v hodně velkém šeru,nebo ve tmě.Šetřilo se tím na scénách i na maskách i tricích,protože špatná viditelnost hodně nepovedených a laciných věcí ukryje,takže divák nic nevidí a neměl by tak nic poznat.Tedy za mě ty dvě hvězdy za námět,jinak je to hodně slabé až špatné.

plakát

Utajený pasažér (2021) 

Zoufalost. Scénáristovi ani režisérovi evidentně nic neříká fyzika. Ve stavu beztíže ve volném prostoru se dva astronauti pustí do šplhání k nádrži s kapalným kyslíkem a bez ohledu na to, že by vlastně prakticky nemuseli vynakládat žádnou těžkou fyzickou námahu, protože je netíží jejich vlastní váha, šplhají jak kdyby lezli po laně v tělocvičně s plnou polní. Poté naprosto nesmyslně doktorka i s lahví kyslíku padá zpět jak kdyby byla na Zemi. Při naprosté absenci sebemenší gravitace, holý nesmysl. Vůbec to celé byl takový slepenec plný jalových filosofických úvah, že to bylo spíš k pláči.

plakát

Světlo a stíny (2021) (seriál) 

Moc pěkné.Já se dobře bavil.První série každý díl bezvadný a dynamický děj.Efekty na výborné úrovni.Uvidíme jak to bude pokračovat dál.Zatím má seriál našlápnuto na opravdu skvělou podívanou.