Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Krimi
  • Akční

Recenze (488)

plakát

Air Bud - Fotbalista (2001) 

Skvělý film, ale jen pro děti, pro ostatní je film jaksi primitivní. Kopie Beethovena? Ano!

plakát

Akce Kryštof - 10 let (2004) (TV film) 

Myslím si, že strach z Mikrokosmosu byl zcela zbytečný. Klukům se povedl výborný návrat. Richard je samozřejmě největší tahoun, ale i tak poklona patří všem! Kryštof je prostě nejlepší kapela součastnosti!

plakát

Aladin (1992) 

Překrásná princezna Jasmína a ještě krásnější A Whole New World. Nádherná animace a velmi povedený Džin.

plakát

Alenka v říši divů (2010) 

Říše divů podle Tima Burtona? - něco, na co jsem už dlouho čekala.

plakát

Alexander Veliký (2004) 

Mám popisovat to odpočítávání do konce? To naštvání při každém jeho uzdravení? Tu úlevu, kdy konečně řekli, že zemřel?

plakát

Americký gangster (2007) 

Příběh podle skutečné události, už jen to mi bere dech. Do toho v hlavních rolích zasazeni dva vynikající herci a to vše pod taktovkou tak výborného režiséra jakým R. Scott je. Věřím, že film si musí užít skoro každý z nás a je mi jasné, že nejsem sama, kdo si říkal, tak tady bych se ocitnout vážně nechtěla.

plakát

Anděl na horách (1955) 

Jako jedna z mála mám jedničku o několikset procent raději než toto ubohé pokračování, které mi nepřipadá v žádné chvilce vtipné.

plakát

Anděl Páně (2005) 

Pohádka od Lotranda na Vánoční stůl byla naservírována sice na dřevěném tácku, ale já si na ní pochutnala jako na tom nejlepším kousku za poslední léta. Vždy si na talíři nechávám na konec ty nejlepší kousky, ale tady jsem nevěděla, co je nejlepší. Jestli žebírko pana Trojana, stehýnko pana Dvořáka nebo sice malá, ale výborná ledvinka pana Bartošky. Pohádková pochoutka se jedla jedna báseň, ještě teď se oblizuji za ušima a jen se těším na další Vánoce, až budu moci znovu ochutnat tuto lahůdku.

plakát

Andělská tvář (2001) 

Michalku Kuklovou považuji za jednu z nejhorších českých hereček vůbec. Pomeje hrát neumí, nevím jak jej může někdo nazývat hercem. A Blažek je sympaťák, proto mu tahle role prostě nesedla, mám jej prostě raději jako blbce, který k rozumu díky Libušce Šafránkové přišel:-)

plakát

Aneta (1995) (seriál) 

Tohle je trapárna na entou. Vybavuji si ten díl, kdy nějakou tu holku chtěli vystrašit spolužáci a Aneta ji šla ochránit. No uznejte!