Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (33)

plakát

Aquaman a ztracené království (2023) 

Zábavná CGI blbina. Akce v hezkých barvách, kde se i zasmějete. Vypněte světlo, vypněte mozek a nechte se 2 hodiny bavit. Nepřemýšlejte nad tím, na ten film stejně za dva dny zapomenete a nebudete vědět o čem byl.

plakát

Muž z Toronta (2022) 

Tenhle film už možná někdy víc neuvidím, ale svůj účel splnil. Nelituji uplynulých 110 minut a několikrát jsem se od srdce zasmál.

plakát

Úsvit (2023) 

Podle popisu jsem čekal trošku něco jiného, ale spokojenej jsem byl i tak. Kvalitně natočené drama o zajímavém, v Čechách neotřelém, tématu.

plakát

Kaštánek (2021) (seriál) 

Ponuré, syrové, napínavé. Oproti tomu nelogické chování detektiva, vraha a "konec". Celkově ale dobře strávené 3 večery.

plakát

Svět pod hlavou (2017) (seriál) 

Britskou předlohu jsem neviděl, takže nemám a čím srovnávat, ale tohle se fakt povedlo. Dobře napsané, dobře zahrané, dobře natočené. A hlavně konečně něco z období komunismu bez patosu. Surový a syrový. Jen se obávám, aby tomu někdo věřil, že to tak mohlo být, v záplavě repríz, kde je ČSSR líčena jako sluníčkové místo.

plakát

Whitney Houston: I Wanna Dance with Somebody (2022) 

Zpěvačka s úžasným hlasem, s problémy s drogami, s nevyhraněnou sexuální orientací. To vše jsem o Whitney věděl před shlédnutím filmu a to vše o ní vím 24 hodin potom. Filmu dobře poslouží jako výplň večera,ale druhý den na něj úplně zapomenete.

plakát

Hannibal (2001) 

První film byl napínavý psychologický thriller. Tohle byl slabej odvar pro ty, co to chtějí mít pěkně nalajnovaný a ještě vidět pár nechutnejch scén.

plakát

Bouřlivé dny (1990) 

Levný Top Gun pro milovníky zavodů se dvěma zatáčkami. Stejný: hlavní hrdina a hudba Podobné: osud kamaráda hrdiny, holka do které se zabouchne, sladké zakončení Rozdíl: auta X letadla

plakát

Velcí bratři (2008) 

Čekal jsem od toho ptákovinu s pár vtipy a nakonec z toho byla zabavná komedie, která vyplnila večer. Příběh je poutavý, postavy zajímavé, vtipy vtipné, co víc chtít? I ta stominutová stopáž je tak akorát.

plakát

Mavka: Strážkyně lesa (2022) 

Trailer vyhrál u šestileté dcera nad Mezi živly. A z filmu byla úplně nadšená. Příběh není nijak neotřelý, postavy nejsou originální. Vlastně jde o tuctový námět a postavy jsou dost typické pro pohádky, ale všechno to do sebe hezky západně, že se těch 90 minut nenudí ani rodiče. Je tam pár zajímavých záběrů (například na začátku protékání vody korytem, když jí pohádkové bytosti uvolňují cestu) a hlavně je to hrozně krásně namalovaný.