Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenze (91)

plakát

Krvavá nevěsta (2019) odpad!

No....větší píčovinu jsem zas dlouho neviděl!

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) 

hvězdička dolů za hnusnej konec v podobě výběru uchylnyho slizáka Marka Darcyho!!!!

plakát

Správnej dres (2015) (TV film) 

jako jo, výbornej nápad a po docela dlouhý době koukatelnej českej film, normálně bych ohodnotil za 4*, ale proboha!!! ta hlavní role měla bejt někoho jinýho..prostě Mádl na největší hvězdu NHL, to fakt ne....chápu sice, že si tak nějak pro radost on sám hokej hraje, ale fakt na to vůbec neseděl.....to už měli obsadit spíš toho Šimůnka tam!!!

plakát

Píp! (2010) odpad!

what?!?!?!?!

plakát

Kosti a skalp (2015) 

jako dalo se vytěžit víc no...přetrpět 90 minut a pak si chvilku užít! 😉 ale vcelku dobrý

plakát

Skautův průvodce zombie apokalypsou (2015) 

naprostá parádička!! (y) takovej nenápadnej film, na kterej jsem narazil náhodou, ale o to víc mě potěšil,.....hororová komedie se zombíkama, prošpikovaná vtipem a skvělejma scénama a vším možným!! :D :D doporučuju kouknout ;) 5* (btw: scéna s policistkou a trampolínou TOP :D (y) )

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

absolutní top a hit posledních let!!!! během necelýho měsíce jsem zmáknul celou serii, co doposud vyšlo a doufám, že ještě pár dalších řad přibude!! "kousáci" mě chytli a už nepustili!!! ;)

plakát

Válečná generace (2013) (seriál) 

Pecka, hodně mě to zaujalo!! Po dlouhý době něco z války a fakt poutavý a skvěle zpracovaný a zfilmovaný!!

plakát

Ano, trenére! (2015) (pořad) 

no, co na to říct, čekal sem bombu a konečně něco, co osvěží večerní vysílání mezi těmi všemi seriály, ale bylo to totálně o hovně!! nápad super a potenciál velkej, ale absolutně se nic nestalo, byl to jen dokument o vesnici a nic neříkající tlachání hoven, čekal sem, že to bude mít podobnej cíl a záměr jako Ano, šéfe!, že Franz poradí, odtrénuje, zlepší tým, někam ho posune atd. ale vůbec nic se nestalo, jen se tam třikrát zajel podívat a konec.....zklamání a jedna hvězdička pouze za účast Kaisera Franze!! :D