Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (89)

plakát

Nabarvené ptáče (2019) 

20% za nádhernou kameru, 20% za úžasného Petra Kotlára, 20% pro Marhoula za umanutost, vytrvalost a obsazení mých oblíbenců Keitela a Skarsgarda a 20% za vše ostatní.

plakát

(Ne)obyčejný kluk (2017) 

Citlivý příběh, který osloví všechny, kteří se vymykají průměrnému zjevu a chování a kteří kdy bojovali se začleňováním do kolektivu. Chbosky si zaslouží ocenění i za skvělou práci s dětskými herci.

plakát

Tulipánová horečka (2017) 

Příjemná romance, hezké obrázky a nádherná - wait a minute - NÁDHERNÁ Alicia Vikander.

plakát

Pan Church (2016) 

Dojemné, silné, s oskarovým Eddiem Murphym a úžasnými Britt Robertsona Nataschou McElhone. I cynické nátury musí při některých okamžicích pustit slzu. A kdo by přeci jen odolal, je tu jazz.

plakát

Naprostí cizinci (2016) 

Je vám kolem 40? Máte děti? A rodiné problémy? A partu kámošů, co o vás vědí "všechno"? Tak v tom případě je tento film pro vás. A o vás.

plakát

To (2017) 

Pár slušných lekaček, několik skutečně dobrých fórů, skvělí dětští herci (to se jen tak nevidí!) a mrazivý klaun. Ale dalo se z toho vytřískat mnohem víc.

plakát

Svět pod hlavou (2017) (seriál) 

Výtečný seriál, který diváka až do posledního dílu drží v napětí. Velmi povedené vykreslení dobových reálií, naprosto démonicky odporný Jan Budař a fungující ústřední duo Trojan - Neužil.

plakát

Bohéma (2017) (seriál) 

Splácanina skutečných a fiktivních postav. Brdečková honí příliš zajíců najednou, v každém díle defilují nové a nové postavy a chudák divák, aby se v tom orloji vyznal. Nebo vy jste si snad všimli, kdo hrál třeba Elmara Klose? Výživnější by bylo se důkladně soustředit na jednu výraznou osobnost (třeba Buriana ve skvělém podání Javorského). Takhle scénář jen klouže po povrchu a co hůř, přináší evidentní nesmysly a chyby, což Brdečková kravsky omlouvá autorskou licencí.

plakát

Noční zvířata (2016) 

Mysteriózní thriller, kde se proplétají dvě linky. Postava v podání Amy Adams působí nerealisticky (vážně je to takový kopyto, že nedokáže otevřít obálku s dopisem?), druhá linka s fantastickým JG výrazně životaschopnější. Nad závěrem třeba chvilku hloubat, člověk se nezbaví dojmu, že si z něj Tom Ford trochu dělá prdel.